Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kralskite Nakovalni Chernite Bikove
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Barekov is nu in balbezit. Boyadziev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barekov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pamukov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zankov is nu in balbezit. Zankov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Micanski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zharkov de bal. Pamukov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zankov de bal. Zankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kralskite Nakovalni - Chernite Bikove 0:1

12e minuut.
Daar is Sinagov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sinagov zijn tegenspeler op de grond. Sinagov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pamukov speelt de bal door. Micanski is nu in balbezit. Krustev begaat een overtreding. Krustev krijgt een gele kaart. Micanski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pamukov met een snel genomen vrije trap. Zankov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zharkov is nu in balbezit. Boyadziev is nu in balbezit. Rashev begaat een overtreding. Rashev krijgt een gele kaart. Boyadziev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patronov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pamukov kopt de bal weg. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sokerov probeert naar een medespeler te passen. Rashev rent richting de bal. Pamukov speelt de bal door. Zankov is nu in balbezit. Zankov draait met de bal, schiet en ... Nedkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kralskite Nakovalni 50%, Chernite Bikove 50%.
Kralskite Nakovalni - Chernite Bikove 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kralskite Nakovalni 54%, Chernite Bikove 46%.
Kralskite Nakovalni - Chernite Bikove 0:1