Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oviedoschalke SkySys
Normal Tactiek 541
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 48.6
poor Schieten incredible
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev geeft een hoge lob. Dzik kopt de bal weg. Feula probeert de bal met de borst te controleren. Feula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:1

4e minuut.
Marchev is nu in balbezit. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Manu rent richting de bal. Manu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:2

6e minuut.
Manu passt de bal in één keer door. Ganea rent richting de bal. Ganea met een sublieme pass. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ... Kurshumdzhiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ganea geeft een lange en hoge pass. Marchev heeft problemen om de bal te vangen. Manu is nu in balbezit. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:3

10e minuut.
Martinchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Ganea de bal. Ganea passt de bal met de wreef. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:4

12e minuut.
Anioł probeert naar een medespeler te passen. Feula rent richting de bal. Feula probeert naar een medespeler te passen. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap. Kurshumdzhiev bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Plecety geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Krasnev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feula rent richting de bal. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:5

15e minuut.
Plecety is nu in balbezit. Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec probeert naar een medespeler te passen. Manu is nu in balbezit. Manu haalt uit met een fantastische trap. Kurshumdzhiev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:6

18e minuut.
Feula rent richting de bal. Manu is nu in balbezit. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:7

21e minuut.
Borbokis probeert de bal aan de voet te houden. Berbatov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Anioł neemt vlug de vrije trap. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:8

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miśkowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plecety geeft een hoge lob. Manu is nu in balbezit. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:9

28e minuut.
Miśkowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Miśkowiec geeft een hoge lob. Daar is Krasnev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ... Kurshumdzhiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kurshumdzhiev probeert naar een medespeler te passen. Feula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ... Kurshumdzhiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:10

32e minuut.
Hoàng Hải onderschept slim de pass. Hoàng Hải geeft de bal voor. Velikov controleert de bal met de borst. Anioł geeft de bal voor. Manu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:11

35e minuut.
Ganea met een sublieme pass. Manu rent richting de bal. Feula rent richting de bal. Feula haalt uit met een fantastische trap. Kurshumdzhiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:12

40e minuut.
Miśkowiec met een sublieme pass. Plecety is nu in balbezit. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Feula verovert de bal door een tackle van achteren. Feula speelt de bal door. Manu rent richting de bal. Manu schiet op doel. Kurshumdzhiev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oviedoschalke 75%, SkySys 25%.
Oviedoschalke - SkySys 0:13

47e minuut.
Plecety met een sublieme pass. Feula is nu in balbezit. Feula passt de bal zonder na te denken. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:14

49e minuut.
Dzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzik passt de bal in één keer door. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Manu is nu in balbezit. Manu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Miśkowiec passt de bal zonder na te denken. Plecety rent richting de bal. Plecety passt de bal zonder na te denken. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:15

52e minuut.
Daskalov speelt de bal door. Daar is Feula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feula passt de bal zonder na te denken. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:16

53e minuut.
Vladislavov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berbatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu begaat een overtreding. Manu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Evgeniev met een snelle inworp. Feula is nu in balbezit. Vladislavov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vladislavov krijgt een gele kaart. Feula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:17

59e minuut.
Plecety heeft problemen om de bal te vangen. Plecety speelt de bal door. Manu is nu in balbezit. Manu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krasnev de bal onder controle te krijgen. Kurshumdzhiev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:18

71e minuut.
Miśkowiec rent richting de bal. Miśkowiec speelt de bal door. Plecety rent richting de bal. Plecety geeft een lange en hoge pass. Dobromirov heeft problemen om de bal te vangen. Kurshumdzhiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:19

73e minuut.
Plecety met een sublieme pass. Feula rent richting de bal. Vladislavov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vladislavov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Klungelig pakt Dzik de bal. Dzik geeft een lange en hoge pass. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:20

79e minuut.
Dobromirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Feula de bal. Manu rent richting de bal. Feula is nu in balbezit. Feula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:21

79e minuut.
Berbatov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Velikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu is nu in balbezit. Manu haalt uit met een fantastische trap. Kurshumdzhiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:22

81e minuut.
Manu speelt de bal door. Plecety rent richting de bal. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manu is nu in balbezit. Manu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:23

82e minuut.
Marchev passt de bal in één keer door. Ganea heeft problemen om de bal te vangen. Ganea geeft de bal voor. Manu heeft problemen om de bal te vangen. Manu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Miśkowiec speelt de bal door. Anioł is nu in balbezit. Anioł geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:24

88e minuut.
Velikov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganea geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Oviedoschalke - SkySys 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oviedoschalke 74%, SkySys 26%.
Oviedoschalke - SkySys 0:25