Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westball Devilsss
523 Tactiek нова1
47% Balbezit 53%
16% Spel op eigen helft 84%
19 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 58.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Gachev heeft problemen om de bal te vangen. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev passt de bal in één keer door. Ribchev rent richting de bal. Ribchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zamoyski passt de bal zonder na te denken. Kafka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev rent richting de bal. Kafka onderschept slim de pass. Kafka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenárd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Donkov is nu in balbezit. Donkov haalt uit met een fantastische trap. Guercino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ribchev met de inworp. Suev is nu in balbezit. Suev passt de bal in één keer door. Daar is Lichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lenárd is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kosturkov zal de hoekschop nemen. Lichev krijgt zijn hoofd ertegen. Guercino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Devilsss 1:0

36e minuut.
Lichev is nu in balbezit. Lichev passt de bal in één keer door. Ntasios probeert naar een medespeler te passen. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Guercino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lichev neemt de hoekschop. Suev rent richting de bal. Donkov is nu in balbezit. Donkov schiet op doel. Guercino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kosturkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Donkov de bal. Donkov probeert naar een medespeler te passen. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 18%, Devilsss 82%.
Westball - Devilsss 1:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribchev met een snelle inworp. Suev met een sublieme pass. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Saïdi geeft een lange en hoge pass. Bandalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandalovski met een sublieme pass. Donkov is nu in balbezit. Donkov schiet op doel. Guercino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Minami geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ribchev de bal onder controle te krijgen. Bandalovski rent richting de bal. Brassey is nu in balbezit. Brassey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Westball - Devilsss 1:1

73e minuut.
Bandalovski probeert naar een medespeler te passen. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakazawa is nu in balbezit. Ribchev onderschept slim de pass. Ribchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Kosturkov met een snelle inworp. Ribchev met een sublieme pass. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arcay speelt de bal door. Uzuriaga rent richting de bal. Lichev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lichev krijgt een gele kaart. Uzuriaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamoyski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ribchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Suev de bal. Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Boev kopt de bal weg. Daar is Lichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichev speelt de bal door. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov draait met de bal, schiet en ... Guercino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Arcay rent richting de bal. Suev speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Arcay de bal onder controle te krijgen. Donkov rent richting de bal. Donkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lichev geeft een hoge lob. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami rent richting de bal. Donkov onderschept slim de pass. Donkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Devilsss 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 13%, Devilsss 87%.
Westball - Devilsss 2:1