Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenin Чародеи
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 34.5
waardeloos Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Kyosev rent richting de bal. Chimov onderschept slim de pass. Chimov passt de bal zonder na te denken. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - Чародеи 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madziar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayrikyan is nu in balbezit. Hayrikyan geeft een hoge lob. Chimov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - Чародеи 0:2

14e minuut.
Hayrikyan is nu in balbezit. Hayrikyan passt de bal in één keer door. Dekov is nu in balbezit. Di Corato rent richting de bal. Di Corato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dekov is nu in balbezit. Madziar onderschept slim de pass. Madziar passt de bal zonder na te denken. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Kyosev de bal onder controle te krijgen. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato passt de bal met de wreef. Chimov rent richting de bal. Chimov draait met de bal, schiet en ... Lishkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - Чародеи 0:3

41e minuut.
Hayrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zafirov de bal. Di Corato verovert de bal door een tackle van achteren. Di Corato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - Чародеи 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenin 70%, Чародеи 30%.
Lenin - Чародеи 0:4

55e minuut.
Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Di Corato heeft problemen om de bal te vangen. Di Corato schiet op doel. Lishkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - Чародеи 0:5

62e minuut.
Chimov heeft problemen om de bal te vangen. Karageorgiev is nu in balbezit. Tobbler is nu in balbezit. Tobbler passt de bal in één keer door. Di Corato is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madziar zal de hoekschop nemen. Di Corato probeert de bal met de borst te controleren. Chimov rent richting de bal. Chimov draait met de bal, schiet en ... Lishkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenin - Чародеи 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenin 46%, Чародеи 54%.
Lenin - Чародеи 0:6