Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smelite Akuli Milanelo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.7
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Pashev heeft problemen om de bal te vangen. Gurdev is nu in balbezit. Bankov maakt een afschuwelijke overtreding. Bankov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Barbukov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peichinov met de inworp. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Muhanov rent richting de bal. Muhanov met een sublieme pass. Bankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Anev probeert naar een medespeler te passen. Gurdev is nu in balbezit. Gurdev met een sublieme pass. Gelemenov is nu in balbezit. Gelemenov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smelite Akuli - Milanelo 0:1

43e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Gelemenov rent richting de bal. Zlatev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zlatev krijgt een gele kaart. Gelemenov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obreshkov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smelite Akuli 72%, Milanelo 28%.
Smelite Akuli - Milanelo 0:1

68e minuut.
Obreshkov is nu in balbezit. Krasimirov rent richting de bal. Krasimirov geeft een hoge lob. Bankov rent richting de bal. Bankov draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Peichinov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaitsev. Peichinov raakt geblesseerd tijdens het duel. Gelemenov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smelite Akuli 59%, Milanelo 41%.
Smelite Akuli - Milanelo 0:1