Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernite Bikove Pleshos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov speelt de bal door. Krachmarov is nu in balbezit. Krachmarov geeft de bal voor. Yovov kopt de bal weg. Kavakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - Pleshos 1:0

28e minuut.
Krachmarov geeft de bal voor. Popchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popchev probeert naar een medespeler te passen. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pamukov met een snelle inworp. Sinagov met een sublieme pass. Elenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov onderschept slim de pass. Barekov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sinagov passt de bal zonder na te denken. Micanski is nu in balbezit. Dzhingozov begaat een overtreding. Dzhingozov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Popchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barekov is nu in balbezit. Elenov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elenov krijgt een gele kaart. Barekov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krachmarov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zankov kopt de bal weg. Barekov is nu in balbezit. Barekov schiet op doel. Kavakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Bikove 48%, Pleshos 52%.
Chernite Bikove - Pleshos 1:0

47e minuut.
Elenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov verovert de bal door een tackle van achteren. Barekov probeert naar een medespeler te passen. Zankov is nu in balbezit. Zankov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Krachmarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Zankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yovov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yovov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Parashkevov passt de bal zonder na te denken. Pamukov probeert naar een medespeler te passen. Elenov rent richting de bal. Zankov verovert de bal door een tackle van achteren. Zankov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Krachmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachmarov probeert naar een medespeler te passen. Zankov is nu in balbezit. Zankov draait met de bal, schiet en ... Kavakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - Pleshos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Bikove 35%, Pleshos 65%.
Chernite Bikove - Pleshos 2:0