Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чародеи Smelite Akuli
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Telemans met een sublieme pass. Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayrikyan speelt de bal door. Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato passt de bal met de wreef. Chimov is nu in balbezit. Chimov haalt uit met een fantastische trap. Gachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Smelite Akuli 1:0

13e minuut.
Chimov verovert de bal door een tackle van achteren. Chimov probeert naar een medespeler te passen. Hayrikyan speelt de bal door. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Anev bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato passt de bal in één keer door. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Krasimirov rent richting de bal. Tobbler onderschept slim de pass. Tobbler probeert naar een medespeler te passen. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Krasimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler rent richting de bal. Tobbler geeft een hoge lob. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ciauşoiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Środziński komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Madziar heeft problemen om de bal te vangen. Madziar geeft een lange en hoge pass. Barbukov probeert de bal aan de voet te houden. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tobbler geeft een hoge lob. Di Corato kopt de bal weg. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov draait met de bal, schiet en ... Gachev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чародеи 33%, Smelite Akuli 67%.
Чародеи - Smelite Akuli 1:0

46e minuut.
Muhanov speelt de bal door. Klungelig pakt Bankov de bal. Di Corato verovert de bal door een tackle van achteren. Di Corato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Telemans probeert naar een medespeler te passen. Krasimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler geeft een lange en hoge pass. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gachev trapt de bal weg. Anev is nu in balbezit. Madziar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Madziar krijgt een gele kaart. Anev raakt geblesseerd tijdens het duel. Anev met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hayrikyan passt de bal met de wreef. Tobbler rent richting de bal. Tobbler geeft een hoge lob. Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gachev trapt de bal weg van het doel. Telemans kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Corato de bal. Di Corato haalt uit met een fantastische trap. Gachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Smelite Akuli 2:0

54e minuut.
Doeltrap. Gachev trapt de bal weg van het doel. Vuchev kopt de bal weg. Di Corato rent richting de bal. Di Corato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Smelite Akuli 3:0

65e minuut.
Di Corato is nu in balbezit. Anev rent richting de bal. Anev passt de bal in één keer door. Madziar geeft een lange en hoge pass. Tobbler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hayrikyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Di Corato de bal. Di Corato passt de bal met de wreef. Chimov is nu in balbezit. Chimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Smelite Akuli 4:0

74e minuut.
Zaitsev rent richting de bal. Di Corato onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anev. Anev krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gachev trapt de bal weg van het doel. Telemans kopt de bal weg. Di Corato rent richting de bal. Di Corato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - Smelite Akuli 5:0

78e minuut.
Tobbler met een snelle inworp. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov geeft een lange en hoge pass. Di Corato rent richting de bal. Klungelig pakt Barbukov de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Telemans onderschept slim de pass. Telemans probeert naar een medespeler te passen. Tobbler speelt de bal door. Zaitsev rent richting de bal. Madziar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чародеи 32%, Smelite Akuli 68%.
Чародеи - Smelite Akuli 5:0