Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Вихър Айтос Chernite Bikove
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Semov geeft de bal voor. Dafchev rent richting de bal. Micanski begaat een overtreding. Micanski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Vidanov kopt de bal weg. Gurdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rashev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rashev naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gurdev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Mihalev is nu in balbezit. Kunchev onderschept slim de pass. Kunchev speelt de bal door. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Muglov is nu in balbezit. Micanski verovert de bal door een tackle van achteren. Micanski passt de bal in één keer door. Barekov is nu in balbezit. Barekov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Вихър Айтос - Chernite Bikove 0:1

40e minuut.
Sirakov onderschept slim de pass. Sirakov passt de bal in één keer door. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov draait met de bal, schiet en ... Bakalov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Aleksandrov speelt de bal door. Gurdev kopt de bal weg. Krasnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zankov verovert de bal door een tackle van achteren. Zankov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Semov met een sublieme pass. Vidanov rent richting de bal. Pamukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. Vidanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Вихър Айтос - Chernite Bikove 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вихър Айтос 52%, Chernite Bikove 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вихър Айтос - Chernite Bikove 1:1

56e minuut.
Hubchev rent richting de bal. Hubchev geeft een lange en hoge pass. Gurdev kopt de bal weg. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kunchev met een snelle inworp. Barekov is nu in balbezit. Krasnev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasnev krijgt een gele kaart. Barekov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Semov met een sublieme pass. Zankov is nu in balbezit. Krasnev rent richting de bal. Zankov onderschept slim de pass. Zankov haalt uit met een fantastische trap. Dimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Вихър Айтос 58%, Chernite Bikove 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Вихър Айтос - Chernite Bikove 1:1