Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чародеи SkySys
352 Tactiek 541
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 52.9
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Bonin met een sublieme pass. Miśkowiec is nu in balbezit. Anioł probeert naar een medespeler te passen. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hayrikyan is nu in balbezit. Anioł begaat een overtreding. Hayrikyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vuchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bonin de bal. Chimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Anioł onderschept slim de pass. Anioł met een sublieme pass. Zahariev rent richting de bal. Feula rent richting de bal. Feula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea passt de bal in één keer door. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. Arango Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - SkySys 0:1

26e minuut.
Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev onderschept slim de pass. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Di Corato kopt de bal weg. Telemans heeft problemen om de bal te vangen. Anioł rent richting de bal. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hoàng Hải probeert naar een medespeler te passen. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev is nu in balbezit. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чародеи 71%, SkySys 29%.
Чародеи - SkySys 0:1

49e minuut.
Anioł rent richting de bal. Anioł passt de bal in één keer door. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganea met de inworp. Feula geeft een lange en hoge pass. Arango Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zahariev krijgt zijn hoofd ertegen. Arango Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - SkySys 0:2

56e minuut.
Dejerfy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hải met de inworp. Daar is Ganea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganea geeft de bal voor. Arango Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bonin rent richting de bal. Bonin geeft een lange en hoge pass. Środziński is nu in balbezit. Feula verovert de bal door een tackle van achteren. Feula schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Vuchev is nu in balbezit. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety speelt de bal door. Feula rent richting de bal. Feula schiet op doel. Arango Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - SkySys 0:3

68e minuut.
Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula speelt de bal door. Zahariev rent richting de bal. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. Arango Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Чародеи - SkySys 0:4

80e minuut.
Kuchczyński heeft problemen om de bal te vangen. Zahariev rent richting de bal. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. Arango Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kuchczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Hải de bal. Ganea probeert naar een medespeler te passen. Anioł probeert naar een medespeler te passen. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tobbler geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Palmero trapt de bal weg. Zahariev rent richting de bal. Zahariev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чародеи 58%, SkySys 42%.
Чародеи - SkySys 0:4