Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milanelo Devilsss
Normal Tactiek нова1
38% Balbezit 62%
22% Spel op eigen helft 78%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 57.4
matig Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


12e minuut.
Inworp. Peichinov met de inworp. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Guercino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanelo - Devilsss 1:0

14e minuut.
Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Lenárd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lyubomirov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gelemenov met een snelle inworp. Gurdev probeert de bal met de borst te controleren. Gurdev probeert naar een medespeler te passen. Gelemenov rent richting de bal. Gelemenov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Ntasios met een harde bal richting middenveld. Arcay kopt de bal weg. Zamoyski rent richting de bal. Klungelig pakt Zamoyski de bal. Zamoyski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanelo 14%, Devilsss 86%.
Milanelo - Devilsss 1:0

48e minuut.
Saïdi geeft een lange en hoge pass. Minami kopt de bal weg. Brassey rent richting de bal. Brassey heeft problemen om de bal te vangen. Brassey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milanelo - Devilsss 1:1

60e minuut.
Ntasios passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nakazawa de bal. Nakazawa geeft de bal voor. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milanelo - Devilsss 1:2

69e minuut.
Peichinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peichinov speelt de bal door. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzuriaga onderschept slim de pass. Uzuriaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gurdev passt de bal met de wreef. Uzuriaga is nu in balbezit. Gurdev begaat een overtreding. Gurdev krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Brassey onderschept slim de pass. Brassey met een sublieme pass. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski schiet op doel. Petlarov probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Milanelo - Devilsss 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanelo 29%, Devilsss 71%.
Milanelo - Devilsss 1:3