Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westball Вихър Айтос
523 Tactiek 442
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 19.7
good Schieten average
good Passen hopeless
average Verdedigen poor


7e minuut.
Gachev probeert naar een medespeler te passen. Donkov is nu in balbezit. Krasnev onderschept slim de pass. Donkov onderschept slim de pass. Donkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prahov geeft een hoge lob. Dafchev probeert de bal met de borst te controleren. Gachev geeft een lange en hoge pass. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kunchev rent richting de bal. Suev onderschept slim de pass. Suev met een sublieme pass. Donkov rent richting de bal. Donkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Donkov passt de bal met de wreef. Gachev rent richting de bal. Gachev passt de bal in één keer door. Lichev rent richting de bal. Lichev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kunchev heeft problemen om de bal te vangen. Ognyanov springt en kopt de bal. Donkov rent richting de bal. Donkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Вихър Айтос 1:0

33e minuut.
Krasnev speelt de bal door. Lichev is nu in balbezit. Lichev met een sublieme pass. Klungelig pakt Donkov de bal. Donkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bandalovski rent richting de bal. Gachev geeft de bal voor. Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov verovert de bal door een tackle van achteren. Donkov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 36%, Вихър Айтос 64%.
Westball - Вихър Айтос 1:0

54e minuut.
Donkov passt de bal zonder na te denken. Suev heeft problemen om de bal te vangen. Hubchev rent richting de bal. Gachev verovert de bal door een tackle van achteren. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dimov trapt de bal weg van het doel. Suev kopt de bal weg. Hubchev rent richting de bal. Donkov onderschept slim de pass. Donkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yurukov probeert naar een medespeler te passen. Bandalovski geeft de bal voor. Yurukov kopt de bal weg. Lichev rent richting de bal. Lichev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ognyanov rent richting de bal. Ognyanov geeft de bal voor. Lichev met een sublieme pass. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Вихър Айтос 2:0

65e minuut.
Boev met een snelle inworp. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lichev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ognyanov neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Enev geeft een hoge lob. Lichev is nu in balbezit. Gachev is nu in balbezit. Lichev rent richting de bal. Lichev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ognyanov is nu in balbezit. Kunchev begaat een overtreding. Ognyanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kunchev speelt de bal door. Deshkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lichev rent richting de bal. Lichev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Вихър Айтос 3:0

72e minuut.
Gurdev rent richting de bal. Suev onderschept slim de pass. Suev geeft een hoge lob. Ognyanov rent richting de bal. Ognyanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Enev met een sublieme pass. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev probeert naar een medespeler te passen. Donkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Boev passt de bal met de wreef. Gachev rent richting de bal. Gachev passt de bal met de wreef. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Вихър Айтос 4:0

78e minuut.
Ribchev komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bratoev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sirakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Enev verovert de bal door een tackle van achteren. Enev speelt de bal door. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kosturkov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristoskov komt het veld opgelopen. De bal rolt over de achterlijn. Damyanov komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Krasnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev onderschept slim de pass. Suev speelt de bal door. Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westball - Вихър Айтос 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westball 14%, Вихър Айтос 86%.
Westball - Вихър Айтос 5:0