Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kralskite Nakovalni Smelite Akuli
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Hubchev met een snelle inworp. Zharkov rent richting de bal. Anev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anev krijgt een gele kaart. Zharkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zharkov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barbukov is nu in balbezit. Boyadziev verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatev is nu in balbezit. Zharkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kralskite Nakovalni - Smelite Akuli 1:0

22e minuut.
Zharkov geeft een hoge lob. Yovov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anev de bal. Zharkov is nu in balbezit. Zharkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezinski met de inworp. Patronov heeft problemen om de bal te vangen. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kralskite Nakovalni - Smelite Akuli 1:1

34e minuut.
Bezinski met een sublieme pass. Patronov is nu in balbezit. Muhanov met een sublieme pass. Boyadziev rent richting de bal. Boyadziev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kralskite Nakovalni - Smelite Akuli 2:1

43e minuut.
Mukov geeft een hoge lob. Yovov is nu in balbezit. Krasimirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasimirov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kralskite Nakovalni 45%, Smelite Akuli 55%.
Kralskite Nakovalni - Smelite Akuli 2:1

48e minuut.
Anev verovert de bal door een tackle van achteren. Bezinski is nu in balbezit. Bezinski passt de bal met de wreef. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Enchev verovert de bal door een tackle van achteren. Enchev geeft een lange en hoge pass. Barbukov heeft problemen om de bal te vangen. Boyadziev is nu in balbezit. Boyadziev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bachev geeft de bal voor. Anev is nu in balbezit. Bezinski begaat een overtreding. Anev raakt geblesseerd tijdens het duel. Anev met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kralskite Nakovalni - Smelite Akuli 2:2

89e minuut.
Zharkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kralskite Nakovalni 55%, Smelite Akuli 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kralskite Nakovalni - Smelite Akuli 2:2