Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofiaa ReWolves
Attack Tactiek SS3
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 26.3
matig Schieten matig
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Pălean rent richting de bal. Pălean geeft een hoge lob. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz draait met de bal, schiet en ... Iordanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - ReWolves 1:0

29e minuut.
Lemmerer met een snelle inworp. Hrvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvić passt de bal met de wreef. Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - ReWolves 2:0

32e minuut.
Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leão onderschept slim de pass. Leão geeft een lange en hoge pass. Hrvić rent richting de bal. Hrvić haalt uit met een fantastische trap. Iordanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Hostovský de bal. Junshao onderschept slim de pass. Junshao met een sublieme pass. Lemmerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmerer geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Lemmerer geeft een hoge lob. Mladenov kopt de bal weg. Amm rent richting de bal. Borodycz rent richting de bal. Borodycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofiaa 44%, ReWolves 56%.
CSKA Sofiaa - ReWolves 2:0

52e minuut.
Hrvić passt de bal zonder na te denken. Gün rent richting de bal. Pălean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pălean krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pălean passt de bal zonder na te denken. Lemmerer rent richting de bal. Gün begaat een overtreding. Gün krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Goossens passt de bal zonder na te denken. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amm rent richting de bal. Borodycz heeft problemen om de bal te vangen. Borodycz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Konuşmaz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cycol komt het veld opgelopen. Gün neemt vlug de vrije trap. Borodycz is nu in balbezit. Borodycz draait met de bal, schiet en ... Saltykov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - ReWolves 2:1

82e minuut.
Klungelig pakt Borodycz de bal. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Irivarren begaat een overtreding. Irivarren krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Daar is Goossens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goossens geeft een lange en hoge pass. Cycol kopt de bal weg. Amm rent richting de bal. Amm draait met de bal, schiet en ... Saltykov bokst de bal weg. Irivarren rent richting de bal. Irivarren geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ţânţar met de inworp. Lemmerer controleert de bal met de borst. Cycol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cycol krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofiaa 42%, ReWolves 58%.
CSKA Sofiaa - ReWolves 2:1