Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brixit FC Вихър
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


29e minuut.
Pencov heeft problemen om de bal te vangen. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pencov. Pencov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov geeft de bal voor. Dermendzhiev is nu in balbezit. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft een hoge lob. Parvanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brixit FC 53%, Вихър 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brixit FC - Вихър 0:0

52e minuut.
Gornakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pencov rent richting de bal. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pencov verovert de bal door een tackle van achteren. Pencov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Brixit FC - Вихър 0:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matev met de inworp. Daar is Aleksandrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanev verovert de bal door een tackle van achteren. Tanev geeft een lange en hoge pass. Molotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vidanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dermendzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Nankov zijn tegenspeler op de grond. Nankov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Nankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nankov passt de bal zonder na te denken. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov passt de bal zonder na te denken. Lozanov geeft de bal voor. Molotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nankov is nu in balbezit. Vidanov onderschept slim de pass. Nankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nankov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Vidanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Dermendzhiev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Aleksandrov rent richting de bal. Pencov onderschept slim de pass. Pencov passt de bal in één keer door. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brixit FC - Вихър 0:2

69e minuut.
Donchev probeert naar een medespeler te passen. Nanov rent richting de bal. Panteleev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panteleev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brixit FC 39%, Вихър 61%.
Brixit FC - Вихър 0:2