Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofiaa PFK Kaliakra Kavarna
Attack Tactiek Българка
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten excellent
average Passen very good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Triệu Thái probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal met de wreef. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Monsef bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Saltykov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:1

13e minuut.
Cieślewicz rent richting de bal. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu passt de bal in één keer door. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Monsef speelt de bal door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal met de wreef. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov schiet op doel. Saltykov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Berdys de bal onder controle te krijgen. Stoikov rent richting de bal. Stoikov draait met de bal, schiet en ... Saltykov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Donchev onderschept slim de pass. Donchev probeert naar een medespeler te passen. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:2

25e minuut.
Donchev probeert naar een medespeler te passen. Monsef heeft problemen om de bal te vangen. Monsef probeert naar een medespeler te passen. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Irivarren heeft problemen om de bal te vangen. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Donchev passt de bal in één keer door. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev passt de bal zonder na te denken. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... Saltykov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:3

35e minuut.
Monsef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrakiev speelt de bal door. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov draait met de bal, schiet en ... Doncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:4

43e minuut.
Donchev onderschept slim de pass. Donchev geeft de bal voor. Stoikov kopt de bal weg. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ... Saltykov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Saltykov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofiaa 72%, PFK Kaliakra Kavarna 28%.
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:5

50e minuut.
Monsef raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fath komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fath heeft problemen om de bal te vangen. Fath passt de bal in één keer door. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Irivarren de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Hrvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái onderschept slim de pass. Triệu Thái speelt de bal door. Stoikov rent richting de bal. Stoikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berdys probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triệu Thái geeft een hoge lob. Doncu maakt een snoekduik en kopt de bal. Saltykov bokst de bal weg.

55e minuut.
Triệu Thái zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoikov probeert de bal met de borst te controleren. Lemmerer rent richting de bal. Triệu Thái geeft een hoge lob. Doncu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doncu schiet op doel. Saltykov met een sublieme pass. Fath kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Doncu de bal onder controle te krijgen. Doncu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Stoikov de bal. Stoikov passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Saltykov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:6

65e minuut.
Cieślewicz speelt de bal door. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:7

70e minuut.
Doncu passt de bal met de wreef. Stoikov heeft problemen om de bal te vangen. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:8

72e minuut.
Donchev kopt de bal weg. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev passt de bal zonder na te denken. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lemmerer controleert de bal met de borst. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... Saltykov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev probeert naar een medespeler te passen. Stoikov rent richting de bal. Stoikov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:9

82e minuut.
Petrakiev probeert naar een medespeler te passen. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Irivarren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:10

87e minuut.
Petrakiev passt de bal met de wreef. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal met de wreef. Stoikov rent richting de bal. Stoikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fath bereikt de bal nog maar net als eerste. Fath passt de bal zonder na te denken. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofiaa 77%, PFK Kaliakra Kavarna 23%.
CSKA Sofiaa - PFK Kaliakra Kavarna 0:10