Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK Kaliakra Kavarna ReWolves
Българка Tactiek SS3
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 27.8
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen slecht


11e minuut.
Mladenov kopt de bal weg. Borodycz rent richting de bal. Petrakiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrakiev krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Donchev passt de bal in één keer door. Daar is Stoikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoikov passt de bal met de wreef. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Junshao met een sublieme pass. Triệu Thái geeft de bal voor. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ... Iordanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 1:0

27e minuut.
Donchev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Triệu Thái de bal. Triệu Thái passt de bal in één keer door. Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fath verovert de bal door een tackle van achteren. Fath passt de bal in één keer door. Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái geeft een lange en hoge pass. Stoikov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Donchev passt de bal zonder na te denken. Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev passt de bal met de wreef. Stoikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoikov draait met de bal, schiet en ... Iordanov bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Junshao geeft een hoge lob. Donchev speelt de bal door. Triệu Thái rent richting de bal. Triệu Thái geeft een hoge lob. Doncu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donchev speelt de bal door. Triệu Thái rent richting de bal. Triệu Thái geeft de bal voor. Doncu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Mladenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donchev verovert de bal door een tackle van achteren. Donchev passt de bal met de wreef. Triệu Thái rent richting de bal. Triệu Thái geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 36%, ReWolves 64%.
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Stoikov de bal. Stoikov passt de bal in één keer door. Micov rent richting de bal. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stoikov rent richting de bal. Stoikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 2:0

50e minuut.
Donchev met een sublieme pass. Daar is Triệu Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triệu Thái geeft een hoge lob. Stoikov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 3:0

52e minuut.
Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Junshao rent richting de bal. Stoikov onderschept slim de pass. Stoikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 4:0

59e minuut.
Donchev speelt de bal door. Daar is Triệu Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triệu Thái probeert naar een medespeler te passen. Stoikov rent richting de bal. Stoikov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Goossens met een harde bal richting middenveld. Amm kopt de bal weg. Daar is Rozanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borodycz is nu in balbezit. Borodycz haalt uit met een fantastische trap. Parishev bokst de bal weg.

69e minuut.
Petrakiev is nu in balbezit. Petrakiev geeft een hoge lob. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Iordanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 5:0

72e minuut.
Borodycz rent richting de bal. Wawrzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Donchev probeert naar een medespeler te passen. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Iordanov bokst de bal weg. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 6:0

77e minuut.
Iordanov met een sublieme pass. Triệu Thái rent richting de bal. Triệu Thái geeft de bal voor. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 7:0

78e minuut.
Triệu Thái rent richting de bal. Triệu Thái geeft een hoge lob. Goossens speelt de bal door. Donchev is nu in balbezit. Donchev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 8:0

80e minuut.
Cycol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK Kaliakra Kavarna 38%, ReWolves 62%.
PFK Kaliakra Kavarna - ReWolves 8:0