Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Worms-BG CSKA Sofiaa
б група 2 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 34.7
very good Schieten adequate
excellent Passen average
good Verdedigen weak


10e minuut.
Bogomilov met een sublieme pass. Peichinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peichinov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rusev de bal. Rusev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rusev speelt de bal door. Marichkov is nu in balbezit. Marichkov probeert naar een medespeler te passen. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - CSKA Sofiaa 1:0

29e minuut.
Yanev is nu in balbezit. Konuşmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Konuşmaz speelt de bal door. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec schiet op doel. Conev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mechkaliev speelt de bal door. Irivarren heeft problemen om de bal te vangen. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Saltykov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - CSKA Sofiaa 2:0

34e minuut.
Marichkov speelt de bal door. Daar is Peichinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peichinov met een sublieme pass. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Leão rent richting de bal. Marichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Marichkov speelt de bal door. Buhalov rent richting de bal. Buhalov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Worms-BG 44%, CSKA Sofiaa 56%.
FC Worms-BG - CSKA Sofiaa 2:0

47e minuut.
Kondev speelt de bal door. Mechkaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechkaliev probeert naar een medespeler te passen. Rusev is nu in balbezit. Rusev draait met de bal, schiet en ... Saltykov bokst de bal weg.

50e minuut.
Marichkov onderschept slim de pass. Marichkov geeft een hoge lob. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev schiet op doel. Saltykov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - CSKA Sofiaa 3:0

60e minuut.
Buhalov rent richting de bal. Buhalov heeft problemen om de bal te vangen. Buhalov passt de bal zonder na te denken. Peichinov is nu in balbezit. Peichinov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mechkaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechkaliev probeert naar een medespeler te passen. Marichkov met een sublieme pass. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lemmerer heeft problemen om de bal te vangen. Buhalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhalov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hrvić met een sublieme pass. Kowalec rent richting de bal. Kowalec passt de bal in één keer door. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogomilov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ţânţar heeft problemen om de bal te vangen. Ţânţar geeft een hoge lob. Peichinov kopt de bal weg. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Buhalov geeft de bal voor. Daar is Irivarren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - CSKA Sofiaa 4:0

84e minuut.
Inworp. Peichinov met de inworp. Lemmerer probeert naar een medespeler te passen. Marichkov is nu in balbezit. Marichkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Saltykov met een harde bal richting middenveld. Daar is Pălean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhalov probeert naar een medespeler te passen. Rusev probeert de bal met de borst te controleren. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peichinov is nu in balbezit. Peichinov passt de bal in één keer door. Buhalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhalov schiet op doel. Lemmerer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - CSKA Sofiaa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Worms-BG 33%, CSKA Sofiaa 67%.
FC Worms-BG - CSKA Sofiaa 5:0