Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Busters Вихър
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov passt de bal in één keer door. Panteleev rent richting de bal. Panteleev schiet op doel. Petkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Busters - Вихър 0:1

28e minuut.
Gornakov is nu in balbezit. Gornakov passt de bal zonder na te denken. Pencov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Veliev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mechkaliev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parushev is nu in balbezit. Parushev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nunev controleert de bal met de borst. Nankov is nu in balbezit. Met opzet legt Nunev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nunev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busters 50%, Вихър 50%.
Busters - Вихър 0:1

62e minuut.
Galunov rent richting de bal. Galunov geeft de bal voor. Rizov kopt de bal weg. Parushev rent richting de bal. Parushev schiet op doel. Parvanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dikov geeft een lange en hoge pass. Kurshumdzhiev rent richting de bal. Parushev verovert de bal door een tackle van achteren. Parushev schiet op doel. Parvanov bokst de bal weg. Rizov heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Barbukov passt de bal zonder na te denken. Botev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pencov begaat een overtreding. Pencov krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mechkaliev passt de bal in één keer door. Parushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanev rent richting de bal. Parushev verovert de bal door een tackle van achteren. Parushev schiet op doel. Parvanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busters 39%, Вихър 61%.
Busters - Вихър 0:1