Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valshebnite Kamili Brixit FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vidanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubchev met een snelle inworp. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kavakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev is nu in balbezit. Kodzhabashev passt de bal in één keer door. Donchev is nu in balbezit. Donchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bosev met een snelle inworp. Avramov rent richting de bal. Avramov geeft een hoge lob. Hubchev is nu in balbezit. Hubchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Donchev de bal. Naydenov rent richting de bal. Naydenov passt de bal zonder na te denken. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kavakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanov verovert de bal door een tackle van achteren. Nanov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mihailov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov geeft de bal voor. Aleksandrov probeert de bal aan de voet te houden. Avramov rent richting de bal. Avramov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valshebnite Kamili 37%, Brixit FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valshebnite Kamili - Brixit FC 0:0

47e minuut.
Naydenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanov verovert de bal door een tackle van achteren. Nanov geeft de bal voor. Donchev rent richting de bal. Donchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valshebnite Kamili - Brixit FC 0:1

53e minuut.
Siderov geeft een hoge lob. Kavakov probeert de bal aan de voet te houden. Naydenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Siderov heeft problemen om de bal te vangen. Siderov geeft een hoge lob. Daar is Donchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dermendzhiev geeft een hoge lob. Pasev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanov verovert de bal door een tackle van achteren. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Draganov is nu in balbezit. Sarafov verovert de bal door een tackle van achteren. Dermendzhiev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dermendzhiev krijgt een gele kaart. Sarafov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Avramov neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Sarafov heeft problemen om de bal te vangen. Matev rent richting de bal. Matev geeft de bal voor. Klungelig pakt Sarafov de bal. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valshebnite Kamili - Brixit FC 1:1

86e minuut.
Donchev probeert naar een medespeler te passen. Nanov heeft problemen om de bal te vangen. Sarafov onderschept slim de pass. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Molotov trapt de bal weg van het doel. Siderov is nu in balbezit. Siderov met een sublieme pass. Donchev rent richting de bal. Donchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valshebnite Kamili 49%, Brixit FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valshebnite Kamili - Brixit FC 1:1