Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varna Team FC Worms-BG
Normal Tactiek б група 2
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 48.5
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
hopeless Verdedigen adequate


12e minuut.
Rusev rent richting de bal. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev onderschept slim de pass. Rusev schiet op doel. Sarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:1

18e minuut.
Spirov onderschept slim de pass. Spirov met een sublieme pass. Peichinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peichinov geeft de bal voor. Rusev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarov trapt de bal weg. Peichinov kopt de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Sarov bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peichinov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rusev springt en kopt de bal. Minchev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Spirov met de inworp. Peichinov probeert naar een medespeler te passen. Buhalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhalov geeft een lange en hoge pass. Rusev maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Spirov geeft een lange en hoge pass. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunchev begaat een overtreding. Tunchev krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Buhalov is nu in balbezit. Buhalov passt de bal met de wreef. Rusev heeft problemen om de bal te vangen. Rusev draait met de bal, schiet en ... Daar is Tunchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:2

31e minuut.
Marichkov speelt de bal door. Peichinov rent richting de bal. Peichinov geeft de bal voor. Rusev heeft problemen om de bal te vangen. Rusev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bogomilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rusev de bal. Manolov rent richting de bal. Rusev verovert de bal door een tackle van achteren. Rusev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:3

34e minuut.
Gamero geeft de bal voor. Daar is Tepsiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Sarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:4

36e minuut.
Spirov speelt de bal door. Peichinov rent richting de bal. Peichinov probeert naar een medespeler te passen. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:5

39e minuut.
Peichinov geeft de bal voor. Daar is Manolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Sarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:6

43e minuut.
Tepsiev passt de bal zonder na te denken. Manolov rent richting de bal. Marichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Marichkov geeft een hoge lob. Rusev krijgt zijn hoofd ertegen. Sarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kondev kan de bal niet met de borst controleren. Kondev speelt de bal door. Rusev heeft problemen om de bal te vangen. Marichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varna Team 75%, FC Worms-BG 25%.
Varna Team - FC Worms-BG 0:6

50e minuut.
Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. Buhalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Tunchev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minchev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buhalov de bal. Buhalov draait met de bal, schiet en ... Tunchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:7

56e minuut.
Ehranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peichinov onderschept slim de pass. Peichinov probeert naar een medespeler te passen. Rusev is nu in balbezit. Rusev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mechkaliev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manolov. Mechkaliev raakt geblesseerd tijdens het duel. Kondev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rusev rent richting de bal. Rusev draait met de bal, schiet en ... Sarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kondev met een sublieme pass. Peichinov rent richting de bal. Peichinov passt de bal in één keer door. Rusev heeft problemen om de bal te vangen. Rusev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarov trapt de bal weg. Peichinov kopt de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mechkaliev kopt de bal weg. Tepsiev heeft problemen om de bal te vangen. Buhalov rent richting de bal. Rusev is nu in balbezit. Rusev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Sarov trapt de bal weg. Mechkaliev kopt de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev draait met de bal, schiet en ... Sarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:8

77e minuut.
Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Buhalov probeert de bal met de borst te controleren. Marichkov rent richting de bal. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mechkaliev rent richting de bal. Mechkaliev geeft een hoge lob. Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichkov rent richting de bal. Marichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gamero passt de bal in één keer door. Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichkov rent richting de bal. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev schiet op doel. Sarov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:9

83e minuut.
Manolov is nu in balbezit. Marichkov onderschept slim de pass. Marichkov met een sublieme pass. Rusev rent richting de bal. Rusev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Buhalov kopt de bal weg. Rusev kan de bal niet met de borst controleren. Marichkov rent richting de bal. Marichkov draait met de bal, schiet en ... Sarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varna Team - FC Worms-BG 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varna Team 76%, FC Worms-BG 24%.
Varna Team - FC Worms-BG 0:10