Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReWolves Valshebnite Kamili
SS3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 14.8
average Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Mladenov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kodzhabashev. Mladenov raakt geblesseerd tijdens het duel. Amm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naydenov kopt de bal weg. Klungelig pakt Rumenov de bal. Chou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bodurov rent richting de bal. Avramov is nu in balbezit. Met opzet legt Bodurov zijn tegenspeler op de grond. Avramov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Rumenov rent richting de bal. Amm verovert de bal door een tackle van achteren. Chou bereikt de bal nog maar net als eerste. Amm rent richting de bal. Amm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Junshao met een sublieme pass. Gün is nu in balbezit. Gün met een sublieme pass. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Goossens is nu in balbezit. Goossens geeft een lange en hoge pass. Pasev rent richting de bal. Amm onderschept slim de pass. Amm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kavakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz passt de bal zonder na te denken. Amm heeft problemen om de bal te vangen. Amm draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Goossens geeft de bal voor. Amm kan de bal niet met de borst controleren. Amm speelt de bal door. Borodycz rent richting de bal. Borodycz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReWolves 35%, Valshebnite Kamili 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ReWolves - Valshebnite Kamili 0:0

64e minuut.
Amm is nu in balbezit. Pasev probeert naar een medespeler te passen. Borodycz controleert de bal met de borst. Amm bereikt de bal nog maar net als eerste. Amm draait met de bal, schiet en ... Galunov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mladenov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amm neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ReWolves - Valshebnite Kamili 1:0

66e minuut.
Sarafov passt de bal in één keer door. Amm is nu in balbezit. Amm speelt de bal door. Borodycz rent richting de bal. Borodycz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Junshao rent richting de bal. Mladenov rent richting de bal. Mladenov speelt de bal door. Amm rent richting de bal. Amm haalt uit met een fantastische trap. Galunov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ReWolves - Valshebnite Kamili 2:0

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Galunov niet meer kan verder spelen. Rachev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Mihailov de bal onder controle te krijgen. Gün rent richting de bal. Gün passt de bal in één keer door. Amm is nu in balbezit. Amm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cycol komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenov is nu in balbezit. Bosev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mladenov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mladenov kan niet meer verder spelen. Romenski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Romenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romenski geeft een lange en hoge pass. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ReWolves - Valshebnite Kamili 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReWolves 29%, Valshebnite Kamili 71%.
ReWolves - Valshebnite Kamili 3:0