Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Sofiaa Busters
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.3
goed Schieten waardeloos
zwak Passen matig
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saltykov trapt de bal weg. Pălean kopt de bal weg. Konuşmaz is nu in balbezit. Konuşmaz geeft de bal voor. Petkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Leão passt de bal met de wreef. Konuşmaz rent richting de bal. Mihalev rent richting de bal. Konuşmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Konuşmaz speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Leão is nu in balbezit. Leão probeert naar een medespeler te passen. Pălean probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Hostovský probeert naar een medespeler te passen. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec passt de bal in één keer door. Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Paskov is nu in balbezit. Pălean met een sublieme pass. Hrvić rent richting de bal. Hrvić probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz geeft een hoge lob. Petkov bokst de bal weg. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - Busters 1:0

41e minuut.
Parushev met een sublieme pass. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konuşmaz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofiaa 39%, Busters 61%.
CSKA Sofiaa - Busters 1:0

55e minuut.
Barbukov kan de bal niet met de borst controleren. Pălean is nu in balbezit. Pălean probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap. Petkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - Busters 2:0

64e minuut.
Pălean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Konuşmaz de bal. Konuşmaz probeert naar een medespeler te passen. Kowalec rent richting de bal. Kowalec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - Busters 3:0

68e minuut.
Klungelig pakt Parushev de bal. Leão is nu in balbezit. Leão passt de bal met de wreef. Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - Busters 4:0

72e minuut.
Konuşmaz is nu in balbezit. Konuşmaz passt de bal zonder na te denken. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Sofiaa - Busters 5:0

83e minuut.
Pălean met een sublieme pass. Hostovský heeft problemen om de bal te vangen. Hostovský geeft een hoge lob. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Sofiaa 34%, Busters 66%.
CSKA Sofiaa - Busters 5:0