Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:20
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Supreme FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18560
Supreme FC Vlora FC
4-3-3 Tactiek 3-1-3-3defmirr
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 43.9
very good Schieten excellent
adequate Passen adequate
very good Verdedigen weak


14e minuut.
Gjinali is nu in balbezit. Rexha is nu in balbezit. Rexha geeft een lange en hoge pass. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gashi is nu in balbezit. Beukema onderschept slim de pass. Beukema geeft de bal voor. Eftimescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kushi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Varoshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Vlora FC 1:0

19e minuut.
Bojaxhiu speelt de bal door. Gurbardhi is nu in balbezit. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi draait met de bal, schiet en ... Ligthart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supreme FC - Vlora FC 1:1

20e minuut.
Romaniewicz met een sublieme pass. Klino heeft problemen om de bal te vangen. Klino probeert naar een medespeler te passen. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Xhemali controleert de bal met de borst. Rexha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha passt de bal zonder na te denken. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thaçi heeft problemen om de bal te vangen. Uka rent richting de bal. Uka draait met de bal, schiet en ... Kushi bokst de bal weg.

32e minuut.
Beukema is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasha. Beukema is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rexha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Eftimescu de bal. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Uka passt de bal in één keer door. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu passt de bal in één keer door. Beukema is nu in balbezit. Beukema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zhinipotoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu passt de bal in één keer door. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema schiet op doel. Kushi bokst de bal weg.

45e minuut.
Beukema verovert de bal door een tackle van achteren. Beukema met een sublieme pass. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Vlora FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 38%, Vlora FC 62%.
Supreme FC - Vlora FC 2:1

51e minuut.
Bojaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu passt de bal met de wreef. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klino met een sublieme pass. Daar is Gashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beukema rent richting de bal. Beukema draait met de bal, schiet en ... Kushi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Xhemali bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali passt de bal in één keer door. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supreme FC - Vlora FC 2:2

63e minuut.
Kushi trapt de bal weg van het doel. Xhemali rent richting de bal. Xhemali geeft de bal voor. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel. Ligthart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xhemali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pasha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Vlora FC 2:3

72e minuut.
Bojaxhiu rent richting de bal. Beukema maakt een afschuwelijke overtreding. Bojaxhiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojaxhiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gjyshi rent richting de bal. Gjyshi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gjinali kopt de bal weg. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi is nu in balbezit. Lushi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ligthart trapt de bal weg. Zhinipotoku kopt de bal weg. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap. Kushi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supreme FC - Vlora FC 3:3

90e minuut.
Uka is nu in balbezit. Uka passt de bal in één keer door. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - Vlora FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 46%, Vlora FC 54%.
Supreme FC - Vlora FC 4:3