Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:20
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Ice Shards Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8000
Ice Shards skanderbeg
giga defensive Tactiek skan3
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Theiler rent richting de bal. Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler onderschept slim de pass. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - skanderbeg 0:1

10e minuut.
Damhus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Badivuku kopt de bal weg. Daar is Rushiti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gërbeshi met een sublieme pass. Lokesson is nu in balbezit. Lokesson speelt de bal door. Aliuki rent richting de bal. Aliuki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Badivuku onderschept slim de pass. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasas rent richting de bal. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 51%, skanderbeg 49%.
Ice Shards - skanderbeg 0:1

53e minuut.
Halilaj kopt de bal weg. Selimi is nu in balbezit. Gërbeshi onderschept slim de pass. Gërbeshi met een sublieme pass. Halilaj geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Isufi probeert de bal met de borst te controleren. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz speelt de bal door. Theiler rent richting de bal. Theiler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rushiti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmuntowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Theiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler schiet op doel. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Isufi onderschept slim de pass. Isufi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmuntowicz met een snelle inworp. Badivuku geeft een lange en hoge pass. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Badivuku rent richting de bal. Badivuku geeft een lange en hoge pass. Rushiti rent richting de bal. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Arbeloa kopt de bal weg. Daar is Isufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokesson rent richting de bal. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Gërbeshi speelt de bal door. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz begaat een overtreding. Zygmuntowicz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Isufi met een snelle inworp. Lokesson rent richting de bal. Lika begaat een overtreding. Lika krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 62%, skanderbeg 38%.
Ice Shards - skanderbeg 0:1