Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamurtari FC IS Luftëtari
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 20
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Emiri speelt de bal door. Foniqi is nu in balbezit. Foniqi probeert naar een medespeler te passen. Gërmizaj is nu in balbezit. Gërmizaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Gërmizaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deda rent richting de bal. Tafaj is nu in balbezit. Deda verovert de bal door een tackle van achteren. Deda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Selmanaj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rama met een snelle inworp. Deda is nu in balbezit. Deda geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamurtari FC - IS Luftëtari 1:0

30e minuut.
Dauti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osmani is nu in balbezit. Osmani passt de bal zonder na te denken. Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rama is nu in balbezit. Rama geeft een lange en hoge pass. Osmani met een sublieme pass. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gërmizaj is nu in balbezit. Gërmizaj passt de bal in één keer door. Deda kan de bal niet met de borst controleren. Deda haalt uit met een fantastische trap. Nuha probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamurtari FC - IS Luftëtari 2:0

45e minuut.
Osmani neemt de hoekschop. Daar is Karteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gërmizaj is nu in balbezit. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamurtari FC 42%, IS Luftëtari 58%.
Flamurtari FC - IS Luftëtari 2:0

67e minuut.
Lama speelt de bal door. Deda rent richting de bal. Deda probeert naar een medespeler te passen. Liko bereikt de bal nog maar net als eerste. Liko geeft een hoge lob. Llubani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Dauti is nu in balbezit. Dauti passt de bal met de wreef. Daar is Deda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamurtari FC 49%, IS Luftëtari 51%.
Flamurtari FC - IS Luftëtari 2:0