Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:17
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Ice Shards Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7969
Ice Shards K.F Tirama
giga defensive Tactiek taktikë 343
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 39.3
weak Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërbeshi verovert de bal door een tackle van achteren. Joshua maakt een afschuwelijke overtreding. Joshua krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Fiumefreddo onderschept slim de pass. Fiumefreddo geeft een hoge lob. Cytowski rent richting de bal. Cytowski schiet op doel. Esperante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Thesen is nu in balbezit. Klungelig pakt Thesen de bal. Thesen probeert naar een medespeler te passen. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Halilaj is nu in balbezit. Halilaj passt de bal in één keer door. Gama geeft de bal voor. Klungelig pakt Thesen de bal. Thesen probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ganiu met een sublieme pass. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru speelt de bal door. Cytowski rent richting de bal. Cytowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - K.F Tirama 0:1

21e minuut.
Isufi heeft problemen om de bal te vangen. Bicheru is nu in balbezit. Rushiti is nu in balbezit. Bicheru onderschept slim de pass. Bicheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - K.F Tirama 0:2

27e minuut.
Thesen geeft een lange en hoge pass. Bicheru rent richting de bal. Bicheru geeft een lange en hoge pass. Cytowski rent richting de bal. Cytowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - K.F Tirama 0:3

28e minuut.
Thesen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

29e minuut.
Arbeloa heeft problemen om de bal te vangen. Arbeloa passt de bal in één keer door. Halilaj speelt de bal door. Klungelig pakt Shima de bal. Shima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Roczyński probeert naar een medespeler te passen. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru probeert naar een medespeler te passen. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bicheru verovert de bal door een tackle van achteren. Bicheru passt de bal zonder na te denken. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski draait met de bal, schiet en ... Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - K.F Tirama 0:4

42e minuut.
Isufi is nu in balbezit. Bicheru is nu in balbezit. Met opzet legt Isufi zijn tegenspeler op de grond. Bicheru moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bicheru kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 63%, K.F Tirama 37%.
Ice Shards - K.F Tirama 0:4

54e minuut.
Damhus kopt de bal weg. Daar is Aliuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joshua probeert naar een medespeler te passen. Cytowski rent richting de bal. Cytowski draait met de bal, schiet en ... Esperante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Shima probeert de bal met de borst te controleren. Ligoreci is nu in balbezit. Ligoreci geeft de bal voor. Cytowski rent richting de bal. Cytowski draait met de bal, schiet en ... Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gërbeshi onderschept slim de pass. Roczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Roczyński met een sublieme pass. Cytowski rent richting de bal. Cytowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Shima passt de bal zonder na te denken. Joshua heeft problemen om de bal te vangen. Joshua passt de bal zonder na te denken. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski schiet op doel. Esperante bokst de bal weg. Paal!

71e minuut.
Gama passt de bal in één keer door. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Cytowski de bal. Cytowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Esperante trapt de bal weg. Roczyński probeert de bal met de borst te controleren. Roczyński passt de bal in één keer door. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gama onderschept slim de pass. Gama passt de bal in één keer door. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski haalt uit met een fantastische trap. Esperante probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Roczyński onderschept slim de pass. Joshua is nu in balbezit. Joshua geeft de bal voor. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski schiet op doel. Esperante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Devaja de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Joshua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 58%, K.F Tirama 42%.
Ice Shards - K.F Tirama 0:4