Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Luftëtari LAKE Shkoder
Normal Tactiek lake
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
19 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani draait met de bal, schiet en ... Alich probeert de bal aan de voet te houden. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel. Papei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gërmizaj neemt vlug de vrije trap. Osmani rent richting de bal. Osmani met een sublieme pass. Bogdani rent richting de bal. Bogdani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Vărzaru passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albajrami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Osmani de bal. Osmani geeft een hoge lob. Papei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - LAKE Shkoder 1:0

42e minuut.
Alexeico speelt de bal door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru met een sublieme pass. Imovilli is nu in balbezit. Imovilli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Luftëtari 43%, LAKE Shkoder 57%.
IS Luftëtari - LAKE Shkoder 1:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emiri met de inworp. Gërmizaj probeert naar een medespeler te passen. Bogdani rent richting de bal. Bogdani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Haxhia is nu in balbezit. Vărzaru onderschept slim de pass. Gjakova rent richting de bal. Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Llubani bokst de bal weg.

79e minuut.
Imovilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Imovilli geeft een hoge lob. Selmanaj heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Selmanaj geeft een lange en hoge pass. Vărzaru heeft problemen om de bal te vangen. Vărzaru geeft een lange en hoge pass. Alexeico rent richting de bal. Alexeico draait met de bal, schiet en ... Llubani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Luftëtari 57%, LAKE Shkoder 43%.
IS Luftëtari - LAKE Shkoder 1:0