Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Boys Tirana Ice Shards
4q3q3 Tactiek giga defensive
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 28.1
goed Schieten zwak
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Saha speelt de bal door. Lokesson is nu in balbezit. Vodo onderschept slim de pass. Vodo geeft een hoge lob. Reqica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Devaja geeft een lange en hoge pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy passt de bal met de wreef. Vodo is nu in balbezit. Vodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - Ice Shards 1:0

19e minuut.
Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godoy is nu in balbezit. Godoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

20e minuut.
Devaja geeft een lange en hoge pass. Llambi kopt de bal weg. Klungelig pakt Damhus de bal. Godoy is nu in balbezit. Godoy geeft een hoge lob. Esperante bokst de bal weg. Reqica heeft problemen om de bal te vangen. Reqica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - Ice Shards 2:0

21e minuut.
Shima probeert naar een medespeler te passen. Arbeloa heeft problemen om de bal te vangen. Reqica rent richting de bal. Reqica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Reqica rent richting de bal. Devaja rent richting de bal. Vodo onderschept slim de pass. Vodo schiet op doel. Esperante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - Ice Shards 3:0

27e minuut.
Saha probeert naar een medespeler te passen. Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo passt de bal met de wreef. Reqica bereikt de bal nog maar net als eerste. Reqica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy met een sublieme pass. Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - Ice Shards 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Tirana 34%, Ice Shards 66%.
Young Boys Tirana - Ice Shards 4:0

51e minuut.
Esperante met een harde bal richting middenveld. Saha kopt de bal weg. Isufi rent richting de bal. Akhvlediani verovert de bal door een tackle van achteren. Akhvlediani geeft een lange en hoge pass. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Inworp. Saha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godoy rent richting de bal. Godoy draait met de bal, schiet en ... Esperante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - Ice Shards 5:0

70e minuut.
Zhuri geeft een hoge lob. Reqica kopt de bal weg. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - Ice Shards 6:0

85e minuut.
Saha verovert de bal door een tackle van achteren. Saha probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gërbeshi de bal onder controle te krijgen. Godoy is nu in balbezit. Godoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Esperante probeert naar een medespeler te passen. Saha geeft de bal voor. Reqica kopt de bal weg. Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Olses geeft de bal voor. Reqica probeert de bal met de borst te controleren. Saha met een sublieme pass. Klungelig pakt Vodo de bal. Vodo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Tirana 32%, Ice Shards 68%.
Young Boys Tirana - Ice Shards 6:0