Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:21
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: KS Gryka Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
KS Gryka IS Luftëtari
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Seferaj is nu in balbezit. Seferaj passt de bal in één keer door. Sako rent richting de bal. Sako haalt uit met een fantastische trap. Tafaj kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Malaj verovert de bal door een tackle van achteren. Malaj geeft een lange en hoge pass. Gërmizaj controleert de bal met de borst. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiri is nu in balbezit. Haxhia onderschept slim de pass. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Haxhiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gryka - IS Luftëtari 0:1

40e minuut.
Gërmizaj rent richting de bal. Ukëmema verovert de bal door een tackle van achteren. Ukëmema passt de bal in één keer door. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Emiri passt de bal in één keer door. Ukëmema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëmema probeert naar een medespeler te passen. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Gryka - IS Luftëtari 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gryka 47%, IS Luftëtari 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Gryka - IS Luftëtari 1:1

67e minuut.
Emiri rent richting de bal. Emiri geeft een lange en hoge pass. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gryka - IS Luftëtari 1:2

74e minuut.
Ukëmema rent richting de bal. Ukëmema passt de bal met de wreef. Nuha heeft problemen om de bal te vangen. Malaj verovert de bal door een tackle van achteren. Malaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Bogdani rent richting de bal. Haxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdani draait met de bal, schiet en ... Misimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gryka 57%, IS Luftëtari 43%.
KS Gryka - IS Luftëtari 1:2