Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:21
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Loro Boriçi
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15907
LAKE Shkoder Flamurtari FC
lake Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 26.7
poor Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Deda bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngöz onderschept slim de pass. Foniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 0:1

9e minuut.
Lama met een sublieme pass. Klungelig pakt Karteri de bal. Imovilli onderschept slim de pass. Imovilli passt de bal in één keer door. Markaj verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Papei met een harde bal richting middenveld. Vărzaru kopt de bal weg. Foniqi speelt de bal door. Deda is nu in balbezit. Deda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Deda verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vărzaru. Vărzaru krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dauti speelt de bal door. Karteri is nu in balbezit. Karteri passt de bal met de wreef. Liko is nu in balbezit. Liko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAKE Shkoder 53%, Flamurtari FC 47%.
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deda is nu in balbezit. Deda passt de bal met de wreef. Rama geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gërmizaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 0:2

75e minuut.
Markaj geeft een lange en hoge pass. Imovilli probeert de bal aan de voet te houden. Rama rent richting de bal. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Dauti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farofeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAKE Shkoder 48%, Flamurtari FC 52%.
LAKE Shkoder - Flamurtari FC 0:2