Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Boys Tirana FK Vllaznia
4q3q3 Tactiek 123plus4
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen solid


3e minuut.
Inworp. Sapunxhiu met een snelle inworp. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Zhuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 0:1

6e minuut.
Sapunxhiu is nu in balbezit. Sapunxhiu passt de bal in één keer door. Kashuri is nu in balbezit. Turchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Turchetta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Abai de bal. Abai geeft een lange en hoge pass. Turchetta rent richting de bal. Turchetta draait met de bal, schiet en ... Xhemali werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 0:2

8e minuut.
Rizvanolli kopt de bal weg. Nelaj probeert naar een medespeler te passen. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta rent richting de bal. Turchetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 0:3

13e minuut.
Turchetta kopt de bal weg. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha maakt een afschuwelijke overtreding. Saha krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj geeft een hoge lob. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta schiet op doel. Xhemali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 0:4

21e minuut.
Xhemali met een harde bal richting middenveld. Akhvlediani kopt de bal weg. Abai geeft de bal voor. Krashi is nu in balbezit. Krashi draait met de bal, schiet en ... Xhemali bokst de bal weg. Daar is Zhuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 0:5

23e minuut.
Turchetta onderschept slim de pass. Zhuri rent richting de bal. Turchetta onderschept slim de pass. Krashi is nu in balbezit. Krashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pernaska speelt de bal door. Abai geeft een lange en hoge pass. Krashi kopt de bal weg. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nelaj met een sublieme pass. Daar is Turchetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuri is nu in balbezit. Turchetta onderschept slim de pass. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Xhemali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Nelaj met een snelle inworp. Daar is Abai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abai geeft een hoge lob. Krashi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel. Xhemali probeert naar een medespeler te passen. Abai geeft de bal voor. Turchetta krijgt zijn hoofd ertegen. Xhemali bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Tirana 69%, FK Vllaznia 31%.
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 0:5

47e minuut.
Turchetta passt de bal met de wreef. Krashi heeft problemen om de bal te vangen. Kashuri is nu in balbezit. Krashi verovert de bal door een tackle van achteren. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Xhemali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Sapunxhiu rent richting de bal. Sapunxhiu passt de bal met de wreef. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 0:6

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapunxhiu met de inworp. Akhvlediani is nu in balbezit. Turchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Turchetta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Akhvlediani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rizvanolli de bal onder controle te krijgen. Godoy rent richting de bal. Godoy haalt uit met een fantastische trap. Miccoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 1:6

56e minuut.
Zhuri passt de bal met de wreef. Nelaj is nu in balbezit. Nelaj passt de bal zonder na te denken. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Xhemali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 1:7

59e minuut.
Zhuri passt de bal zonder na te denken. Nelaj geeft een lange en hoge pass. Krashi speelt de bal door. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Xhemali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Nelaj geeft een hoge lob. Turchetta kopt de bal weg. Zhuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Turchetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj geeft de bal voor. Krashi is nu in balbezit. Krashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 1:8

68e minuut.
Krashi verovert de bal door een tackle van achteren. Krashi probeert naar een medespeler te passen. Sapunxhiu geeft de bal voor. Krashi rent richting de bal. Krashi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lichański neemt vlug de vrije trap. Turchetta kopt de bal weg. Krashi is nu in balbezit. Krashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 1:9

73e minuut.
Kastrioti kan de bal niet met de borst controleren. Abai onderschept slim de pass. Abai probeert naar een medespeler te passen. Sapunxhiu rent richting de bal. Sapunxhiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Saha passt de bal in één keer door. Rizvanolli geeft de bal voor. Turchetta kopt de bal weg. Krashi heeft problemen om de bal te vangen. Krashi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Prizreni bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizreni geeft een hoge lob. Llambi heeft problemen om de bal te vangen. Krashi is nu in balbezit. Krashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kastrioti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rizvanolli neemt vlug de vrije trap. Zhuri probeert de bal met de borst te controleren. Turchetta rent richting de bal. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Xhemali bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 1:10

83e minuut.
Nelaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Olses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 1:11

85e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung passt de bal in één keer door. Nelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj geeft de bal voor. Krashi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Tirana 74%, FK Vllaznia 26%.
Young Boys Tirana - FK Vllaznia 1:11