Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:16
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Vlora FC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 19080
Vlora FC LAKE Shkoder
3-1-3-3defmirr Tactiek lake
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 21.5
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Lushi is nu in balbezit. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi is nu in balbezit. Lushi haalt uit met een fantastische trap. Papei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi is nu in balbezit. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi haalt uit met een fantastische trap. Papei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Basha is nu in balbezit. Gjyshi verovert de bal door een tackle van achteren. Gjyshi geeft een lange en hoge pass. Daar is Alich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kushi trapt de bal weg. Susuri kopt de bal weg. Gjyshi is nu in balbezit. Gjyshi draait met de bal, schiet en ... Papei probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 2:0

14e minuut.
Alexeico speelt de bal door. Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Gjyshi onderschept slim de pass. Gjyshi geeft een lange en hoge pass. Papei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Susuri zal de hoekschop nemen. Papei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gjyshi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 3:0

17e minuut.
Basha rent richting de bal. Susuri onderschept slim de pass. Susuri probeert naar een medespeler te passen. Lushi rent richting de bal. Lushi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pasha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lushi de bal. Pascolo is nu in balbezit. Lushi onderschept slim de pass. Lushi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Papei probeert naar een medespeler te passen. Susuri kopt de bal weg. Klungelig pakt Stolarczyk de bal. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 4:0

24e minuut.
Susuri rent richting de bal. Susuri passt de bal in één keer door. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 5:0

25e minuut.
Lushi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güngöz. Lushi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Susuri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alich heeft problemen om de bal te vangen. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papei met een harde bal richting middenveld. Susuri kopt de bal weg. Lushi probeert de bal met de borst te controleren. Lushi draait met de bal, schiet en ... Papei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 6:0

28e minuut.
Inworp. Pasha met de inworp. Susuri probeert naar een medespeler te passen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi draait met de bal, schiet en ... Papei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lushi is nu in balbezit. Lushi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri geeft een lange en hoge pass. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha schiet op doel. Papei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 7:0

32e minuut.
Gashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gashi geeft een lange en hoge pass. Pasha is nu in balbezit. Pasha draait met de bal, schiet en ... Papei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Xhemali bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhemali passt de bal in één keer door. Pasha rent richting de bal. Pasha schiet op doel. Papei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 8:0

38e minuut.
Susuri verovert de bal door een tackle van achteren. Susuri passt de bal met de wreef. Pasha is nu in balbezit. Pasha haalt uit met een fantastische trap. Papei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 9:0

39e minuut.
Lushi is nu in balbezit. Susuri rent richting de bal. Susuri passt de bal zonder na te denken. Daar is Pasha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Papei trapt de bal weg van het doel. Susuri kan de bal niet met de borst controleren. Susuri probeert naar een medespeler te passen. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 10:0

44e minuut.
Gashi passt de bal zonder na te denken. Xhemali is nu in balbezit. Xhemali met een sublieme pass. Pasha is nu in balbezit. Pasha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Xhemali is nu in balbezit. Xhemali speelt de bal door. Lushi rent richting de bal. Lushi draait met de bal, schiet en ... Papei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlora FC 21%, LAKE Shkoder 79%.
Vlora FC - LAKE Shkoder 11:0

46e minuut.
Güngöz passt de bal zonder na te denken. Daar is Gozhdari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi schiet op doel. Papei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 12:0

50e minuut.
Alich rent richting de bal. Alich geeft een hoge lob. Xhemali kopt de bal weg. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha draait met de bal, schiet en ... Papei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Alich geeft een hoge lob. Inworp. Xhemali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Susuri speelt de bal door. Gashi speelt de bal door. Lushi rent richting de bal. Lushi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 13:0

54e minuut.
Pasha passt de bal met de wreef. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gjyshi de bal. Gjyshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Imovilli geeft een lange en hoge pass. Kushi probeert naar een medespeler te passen. Susuri kopt de bal weg. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 14:0

60e minuut.
Klungelig pakt Imovilli de bal. Pasha onderschept slim de pass. Pasha passt de bal zonder na te denken. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel. Papei bokst de bal weg. Daar is Alich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lushi is nu in balbezit. Lushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 15:0

63e minuut.
Susuri rent richting de bal. Susuri passt de bal met de wreef. Lushi is nu in balbezit. Lushi schiet op doel. Papei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 16:0

64e minuut.
Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lushi de bal. Lushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 17:0

68e minuut.
Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich is nu in balbezit. Lushi onderschept slim de pass. Lushi draait met de bal, schiet en ... Papei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 18:0

70e minuut.
Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi geeft een lange en hoge pass. Pascolo heeft problemen om de bal te vangen. Pasha onderschept slim de pass. Pasha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Papei trapt de bal weg van het doel. Xhemali kopt de bal weg. Susuri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lushi de bal. Lushi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gozhdari kopt de bal weg. Susuri speelt de bal door. Pascolo heeft problemen om de bal te vangen. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel. Papei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Inworp. Xhemali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Susuri speelt de bal door. Pasha rent richting de bal. Pasha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pasha rent richting de bal. Xhemali is nu in balbezit. Xhemali passt de bal in één keer door. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Inworp. Pasha met de inworp. Susuri is nu in balbezit. Susuri geeft een lange en hoge pass. Lushi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 19:0

85e minuut.
Alich maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bojaxhiu rent richting de bal. Bojaxhiu geeft een lange en hoge pass. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlora FC - LAKE Shkoder 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlora FC 22%, LAKE Shkoder 78%.
Vlora FC - LAKE Shkoder 20:0