Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:16
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Supreme FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7876
Supreme FC KS Gryka
4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 19.4
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Beukema geeft een lange en hoge pass. Seferaj probeert de bal met de borst te controleren. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 1:0

8e minuut.
Klino speelt de bal door. Ahmetaj is nu in balbezit. Beukema onderschept slim de pass. Beukema schiet op doel. Leka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 2:0

15e minuut.
Andreu geeft de bal voor. Klino probeert de bal met de borst te controleren. Klino passt de bal zonder na te denken. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 3:0

19e minuut.
Zhinipotoku probeert naar een medespeler te passen. Rexha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haxhiu de bal. Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rexha is nu in balbezit. Rexha geeft een lange en hoge pass. Eftimescu is nu in balbezit. Beukema is nu in balbezit. Beukema haalt uit met een fantastische trap. Leka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rexha kopt de bal weg. Daar is Zhinipotoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhinipotoku passt de bal in één keer door. Beukema is nu in balbezit. Beukema haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Emiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiri passt de bal zonder na te denken. Klino speelt de bal door. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Eftimescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciolţea komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ciolţea heeft problemen om de bal te vangen. Zhinipotoku rent richting de bal. Zhinipotoku speelt de bal door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 4:0

35e minuut.
Ciolţea is nu in balbezit. Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Beukema de bal onder controle te krijgen. Leka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Emiri heeft problemen om de bal te vangen. Rexha met een sublieme pass. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea schiet op doel. Leka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 5:0

37e minuut.
Daar is Ahmetaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea rent richting de bal. Daar is Uka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aliu rent richting de bal. Uka onderschept slim de pass. Uka speelt de bal door. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 23%, KS Gryka 77%.
Supreme FC - KS Gryka 5:0

46e minuut.
Ukëmema passt de bal zonder na te denken. Andreu rent richting de bal. Andreu geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciolţea de bal. Ciolţea schiet op doel. Leka bokst de bal weg.

50e minuut.
Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema geeft de bal voor. Aliu is nu in balbezit. Klino is nu in balbezit. Klino geeft een lange en hoge pass. Leka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Uka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliu. Uka raakt geblesseerd tijdens het duel. Klino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciolţea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ahmetaj geeft een lange en hoge pass. Klino is nu in balbezit. Klino geeft een hoge lob. Daar is Beukema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beukema draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klino passt de bal met de wreef. Rexha heeft problemen om de bal te vangen. Rexha geeft de bal voor. Uka rent richting de bal. Uka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zhinipotoku kopt de bal weg. Daar is Haxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka is nu in balbezit. Uka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 6:0

62e minuut.
Zhinipotoku geeft een lange en hoge pass. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka geeft een lange en hoge pass. Beukema bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Beukema geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haxhiu de bal. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka draait met de bal, schiet en ... Leka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 7:0

64e minuut.
Malaj rent richting de bal. Beukema is nu in balbezit. Beukema geeft een hoge lob. Uka rent richting de bal. Uka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Beukema rent richting de bal. Emiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku verovert de bal door een tackle van achteren. Beukema is nu in balbezit. Beukema geeft een lange en hoge pass. Leka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Beukema met een snelle inworp. Zhinipotoku geeft de bal voor. Daar is Haxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 8:0

68e minuut.
Malaj passt de bal in één keer door. Daar is Andreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beukema met een sublieme pass. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rexha geeft een hoge lob. Uka rent richting de bal. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Leka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 9:0

71e minuut.
Aliu verovert de bal door een tackle van achteren. Uka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uka geeft een lange en hoge pass. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rexha geeft de bal voor. Klungelig pakt Haxhiu de bal. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukema rent richting de bal. Beukema schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Fazliu de bal. Rexha verovert de bal door een tackle van achteren. Rexha passt de bal zonder na te denken. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme FC - KS Gryka 10:0

83e minuut.
Emiri onderschept slim de pass. Emiri met een sublieme pass. Aliu is nu in balbezit. Uka onderschept slim de pass. Uka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Haxhiu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme FC 10%, KS Gryka 90%.
Supreme FC - KS Gryka 10:0