Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Luftëtari skanderbeg
Normal Tactiek skan3
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 33.5
poor Schieten poor
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Albajrami geeft een hoge lob. Đelilović probeert naar een medespeler te passen. Selimi rent richting de bal. Causo is nu in balbezit. Causo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - skanderbeg 0:1

17e minuut.
Causo rent richting de bal. Selmanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Causo onderschept slim de pass. Selimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selimi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - skanderbeg 0:2

24e minuut.
Albajrami passt de bal zonder na te denken. Emiri rent richting de bal. Đelilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiri onderschept slim de pass. Emiri geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Llubani met een harde bal richting middenveld. Zygmuntowicz kopt de bal weg. Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Causo schiet op doel. Llubani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Causo is nu in balbezit. Causo passt de bal met de wreef. Tafaj onderschept slim de pass. Selimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selimi haalt uit met een fantastische trap. Llubani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Loorits met een harde bal richting middenveld. Theiler kopt de bal weg. Nuha heeft problemen om de bal te vangen. Causo rent richting de bal. Causo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Luftëtari 59%, skanderbeg 41%.
IS Luftëtari - skanderbeg 0:2

47e minuut.
Badivuku probeert naar een medespeler te passen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Theiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Nuha rent richting de bal. Theiler onderschept slim de pass. Causo rent richting de bal. Theiler is nu in balbezit. Theiler draait met de bal, schiet en ... Llubani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Theiler zal de hoekschop nemen. Selimi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tafaj geeft de bal voor. Đelilović geeft de bal voor. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - skanderbeg 0:3

69e minuut.
Llubani trapt de bal weg van het doel. Badivuku kopt de bal weg. Selimi heeft problemen om de bal te vangen. Causo is nu in balbezit. Causo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zygmuntowicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Badivuku de bal. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia passt de bal met de wreef. Đelilović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Luftëtari 65%, skanderbeg 35%.
IS Luftëtari - skanderbeg 0:3