Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamurtari FC Ice Shards
Normal Tactiek giga defensive
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 26.4
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Karteri is nu in balbezit. Aliuki verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Boja zijn tegenspeler op de grond. Boja krijgt een gele kaart. Aliuki raakt geblesseerd tijdens het duel. Halilaj komt bij de bal en schiet. Arbeloa krijgt zijn hoofd ertegen. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shima rent richting de bal. Shima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamurtari FC - Ice Shards 0:1

12e minuut.
Rama speelt de bal door. Gërbeshi is nu in balbezit. Gërbeshi probeert naar een medespeler te passen. Lokesson is nu in balbezit. Lokesson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Foniqi is nu in balbezit. Lokesson verovert de bal door een tackle van achteren. Dauti begaat een overtreding. Dauti krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Halilaj passt de bal met de wreef. Lokesson rent richting de bal. Lokesson geeft een lange en hoge pass. Daar is Aliuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliuki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gërbeshi passt de bal in één keer door. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa passt de bal met de wreef. Shima is nu in balbezit. Shima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Foniqi onderschept slim de pass. Inworp. Lokesson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamurtari FC 68%, Ice Shards 32%.
Flamurtari FC - Ice Shards 0:1

68e minuut.
Arbeloa geeft een lange en hoge pass. Lama probeert naar een medespeler te passen. Gërbeshi kopt de bal weg. Arbeloa heeft problemen om de bal te vangen. Arbeloa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Isufi probeert de bal aan de voet te houden. Deda bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deda onderschept slim de pass. Deda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamurtari FC 58%, Ice Shards 42%.
Flamurtari FC - Ice Shards 0:1