Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skanderbeg FK Vllaznia
skan3 Tactiek 123plus4
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
33.1 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen good


1e minuut.
Badivuku is nu in balbezit. Krashi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Krashi de bal. Krashi schiet op doel. Loorits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:1

6e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal zonder na te denken. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Kelmendi springt en kopt de bal. Loorits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:2

13e minuut.
Kuqo passt de bal in één keer door. Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal in één keer door. Krashi rent richting de bal. Krashi draait met de bal, schiet en ... Loorits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Davila speelt de bal door. Vasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi verovert de bal door een tackle van achteren. Krashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:3

17e minuut.
Lika geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davila met een snelle inworp. Krashi rent richting de bal. Krashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Abai kopt de bal weg. Babulewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Krashi de bal. Krashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:4

18e minuut.
Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Causo passt de bal met de wreef. Daar is Kaderli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lika heeft problemen om de bal te vangen. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila passt de bal in één keer door. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Loorits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Davila kopt de bal weg. Daar is Krashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Loorits werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:5

27e minuut.
Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Krashi is nu in balbezit. Krashi schiet op doel. Loorits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:6

28e minuut.
Daar is Selimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Krashi rent richting de bal. Krashi draait met de bal, schiet en ... Loorits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:7

41e minuut.
Babulewicz is nu in balbezit. Abai probeert naar een medespeler te passen. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi draait met de bal, schiet en ... Loorits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:8

43e minuut.
Badivuku speelt de bal door. Trbojević speelt de bal door. Davila is nu in balbezit. Davila geeft de bal voor. Kelmendi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skanderbeg 74%, FK Vllaznia 26%.
skanderbeg - FK Vllaznia 0:8

48e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal in één keer door. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel. Loorits maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:9

53e minuut.
Đelilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đelilović geeft de bal voor. Klungelig pakt Theiler de bal. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila passt de bal in één keer door. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Lika geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Abai geeft een lange en hoge pass. Kaderli kopt de bal weg. Daar is Lika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Krashi de bal. Krashi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Babulewicz speelt de bal door. Davila rent richting de bal. Davila met een sublieme pass. Krashi is nu in balbezit. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Krashi kopt de bal weg. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila passt de bal met de wreef. Krashi rent richting de bal. Krashi haalt uit met een fantastische trap. Loorits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Abai rent richting de bal. Abai geeft een lange en hoge pass. Kelmendi is nu in balbezit. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vasas de bal. Krashi is nu in balbezit. Krashi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Abai passt de bal in één keer door. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila speelt de bal door. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft de bal voor. Krashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
skanderbeg - FK Vllaznia 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skanderbeg 74%, FK Vllaznia 26%.
skanderbeg - FK Vllaznia 0:10