Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Partizani Zeu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Nuhiu speelt de bal door. Maliqi rent richting de bal. Arllati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arllati krijgt een gele kaart. Maliqi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meidani wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nuhiu is nu in balbezit. Varfi onderschept slim de pass. Varfi speelt de bal door. Ukëimeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëimeri haalt uit met een fantastische trap. Esati bokst de bal weg.

41e minuut.
Maçovila verovert de bal door een tackle van achteren. Maçovila passt de bal met de wreef. Ukëimeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëimeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Partizani - Zeu 0:1

44e minuut.
Arllati onderschept slim de pass. Arllati geeft de bal voor. Daar is Çelaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaçiu is nu in balbezit. Kaçiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Partizani 64%, Zeu 36%.
AC Partizani - Zeu 0:1

81e minuut.
Meidani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grazdani de bal. Grazdani met een sublieme pass. Maliqi rent richting de bal. Maliqi haalt uit met een fantastische trap. Turkeshi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Varfi rent richting de bal. Arllati bereikt de bal nog maar net als eerste. Varfi probeert naar een medespeler te passen. Nuhiu rent richting de bal. Nuhiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Partizani 44%, Zeu 56%.
AC Partizani - Zeu 0:1