Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Minatori IF Minatori
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Vllasi probeert de bal met de borst te controleren. Zogjani rent richting de bal. Vllasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vllasi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vllasi probeert naar een medespeler te passen. Prizreni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caka onderschept slim de pass. Caka haalt uit met een fantastische trap. Tare maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Multael rent richting de bal. Multael geeft de bal voor. Rasha controleert de bal met de borst. Dedaj is nu in balbezit. Dedaj geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vulaj rent richting de bal. Vulaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Minatori - IF Minatori 0:1

43e minuut.
Teliti speelt de bal door. Mavraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavraj probeert naar een medespeler te passen. Vllasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vllasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Minatori 41%, IF Minatori 59%.
SK Minatori - IF Minatori 0:1

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Vulaj de bal onder controle te krijgen. Dedaj is nu in balbezit. Dedaj speelt de bal door. Klungelig pakt Rragami de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mavraj is nu in balbezit. Met opzet legt Multael zijn tegenspeler op de grond. Mavraj raakt geblesseerd tijdens het duel. Isufaj met een snel genomen vrije trap. Caka is nu in balbezit. Caka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Isufaj verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teliti met een snelle inworp. Rragami heeft problemen om de bal te vangen. Rragami geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Minatori 48%, IF Minatori 52%.
SK Minatori - IF Minatori 0:1