Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Erzeni Desi FC
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Kaçiu geeft de bal voor. Osjeku kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arbana de bal onder controle te krijgen. Maliqi is nu in balbezit. Maliqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kotja geeft een lange en hoge pass. Llaskuci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lushi. Lushi krijgt een gele kaart. Llaskuci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ismaili met een snel genomen vrije trap. Luga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Esati rent richting de bal. Esati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IS Erzeni - Desi FC 1:0

25e minuut.
Kaçiu onderschept slim de pass. Kaçiu passt de bal met de wreef. Osjeku is nu in balbezit. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Erzeni 67%, Desi FC 33%.
IS Erzeni - Desi FC 1:0

51e minuut.
Kaçiu rent richting de bal. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ismaili roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ismaili kan niet meer verder spelen. Frashëri komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Maliqi is nu in balbezit. Osjeku speelt de bal door. Pernaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernaska geeft de bal voor. Osjeku springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IS Erzeni - Desi FC 1:1

58e minuut.
Osjeku rent richting de bal. Osjeku passt de bal met de wreef. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Erzeni - Desi FC 1:2

59e minuut.
Frashëri met een sublieme pass. Esati is nu in balbezit. Esati probeert naar een medespeler te passen. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Martini met een sublieme pass. Marashi met een sublieme pass. Kotja probeert naar een medespeler te passen. Frashëri rent richting de bal. Frashëri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Erzeni 56%, Desi FC 44%.
IS Erzeni - Desi FC 1:2