Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Partizani IS Minatori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Pashallari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashallari met een sublieme pass. Devaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipi rent richting de bal. Filipi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Meidani met een sublieme pass. Maliqi rent richting de bal. Balilaj rent richting de bal. Meidani rent richting de bal. Meidani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Grashtica geeft de bal voor. Filipi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frani. Frani krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Frani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nuhiu de bal. Nuhiu probeert naar een medespeler te passen. Maliqi rent richting de bal. Maliqi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vyshku met de inworp. Filipi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selimaj. Selimaj krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kolgeci geeft een hoge lob. Daar is Vyshku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyshku passt de bal in één keer door. Devaja rent richting de bal. Devaja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipi haalt uit met een fantastische trap. Esati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Partizani 46%, IS Minatori 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Partizani - IS Minatori 0:0

61e minuut.
Tahiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiri probeert naar een medespeler te passen. Balilaj is nu in balbezit. Filipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Partizani - IS Minatori 0:1

81e minuut.
Çelaj geeft een hoge lob. Inworp. Tahiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipi heeft problemen om de bal te vangen. Filipi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Balilaj kopt de bal weg. Nuhiu heeft problemen om de bal te vangen. Nuhiu met een sublieme pass. Maliqi rent richting de bal. Maliqi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Filipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frani rent richting de bal. Frani geeft een lange en hoge pass. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Partizani 49%, IS Minatori 51%.
AC Partizani - IS Minatori 0:1