Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desi FC IF Minatori
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Rragami probeert naar een medespeler te passen. Vulaj rent richting de bal. Arboni is nu in balbezit. Vulaj onderschept slim de pass. Vulaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mislimi geeft een hoge lob. Maliqi kopt de bal weg. Kaçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj rent richting de bal. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desi FC 52%, IF Minatori 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desi FC - IF Minatori 0:0

47e minuut.
Zogjani verovert de bal door een tackle van achteren. Dedaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedaj geeft een lange en hoge pass. Vulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Pasha speelt de bal door. Zogjani is nu in balbezit. Balilaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balilaj krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Arboni speelt de bal door. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi met een sublieme pass. Osjeku bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desi FC - IF Minatori 1:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernaska met de inworp. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Balilaj de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Kelani met een snelle inworp. Dedaj geeft de bal voor. Vulaj is nu in balbezit. Vulaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Desi FC - IF Minatori 1:1

90e minuut.
Rragami speelt de bal door. Dedaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedaj passt de bal zonder na te denken. Vulaj rent richting de bal. Vulaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desi FC 54%, IF Minatori 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desi FC - IF Minatori 1:1