Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Erzeni SK Minatori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Alia met een sublieme pass. Frashëri is nu in balbezit. Frashëri met een sublieme pass. Esati rent richting de bal. Esati schiet op doel. Hoxhallari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Shera probeert naar een medespeler te passen. Caka rent richting de bal. Vllasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vllasi schiet op doel. Pushka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

30e minuut.
Mavraj kopt de bal weg. Klungelig pakt Shera de bal. Shera met een sublieme pass. Vllasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vllasi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vllasi onderschept slim de pass. Vllasi passt de bal met de wreef. Ramadani rent richting de bal. Caka onderschept slim de pass. Caka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Erzeni - SK Minatori 0:1

41e minuut.
Esati probeert naar een medespeler te passen. Frashëri is nu in balbezit. Caka onderschept slim de pass. Caka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Daar is Vllasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marashi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vllasi. Vllasi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Erzeni 51%, SK Minatori 49%.
IS Erzeni - SK Minatori 0:1

49e minuut.
Shera geeft een hoge lob. Ramadani kopt de bal weg. Alia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vllasi verovert de bal door een tackle van achteren. Vllasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vllasi is nu in balbezit. Ramadani verovert de bal door een tackle van achteren. Caka verovert de bal door een tackle van achteren. Vllasi is nu in balbezit. Vllasi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Vogli met de inworp. Daar is Potoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potoku met een sublieme pass. Klungelig pakt Isufaj de bal. Isufaj geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potoku met de inworp. Vllasi probeert naar een medespeler te passen. Caka is nu in balbezit. Caka schiet op doel. Pushka bokst de bal weg.

85e minuut.
Vogli geeft de bal voor. Inworp. Llaskuci met een snelle inworp. Daar is Frashëri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frashëri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Erzeni 56%, SK Minatori 44%.
IS Erzeni - SK Minatori 0:1