Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Minatori Desi FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Shera bereikt de bal nog maar net als eerste. Shera geeft de bal voor. Klungelig pakt Caka de bal. Isufaj is nu in balbezit. Isufaj passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Minatori - Desi FC 1:0

36e minuut.
Palokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Palokaj probeert naar een medespeler te passen. Osjeku bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku schiet op doel. Hoxhallari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Minatori - Desi FC 1:1

39e minuut.
Mislimi met een snelle inworp. Isufaj rent richting de bal. Balilaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balilaj krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vllasi is nu in balbezit. Kaçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçiu met een sublieme pass. Caka bereikt de bal nog maar net als eerste. Caka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Isufaj kopt de bal weg. Vllasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vllasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vllasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Mavraj de bal. Vllasi is nu in balbezit. Vllasi speelt de bal door. Caka rent richting de bal. Caka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Minatori 53%, Desi FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Minatori - Desi FC 1:1

50e minuut.
Kaçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaçiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaçiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osjeku bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku haalt uit met een fantastische trap. Hoxhallari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Minatori - Desi FC 1:2

57e minuut.
Isufaj rent richting de bal. Osjeku onderschept slim de pass. Osjeku passt de bal zonder na te denken. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Maliqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mavraj. Maliqi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaçiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balilaj probeert de bal met de borst te controleren. Isufaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Osjeku onderschept slim de pass. Osjeku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Maliqi de bal. Mavraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavraj probeert naar een medespeler te passen. Osjeku rent richting de bal. Osjeku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Minatori - Desi FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Minatori 53%, Desi FC 47%.
SK Minatori - Desi FC 1:3