Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Partizani KS Pogradeci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Nuhiu speelt de bal door. Maliqi rent richting de bal. Bardulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi onderschept slim de pass. Maliqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Selimaj rent richting de bal. Selimaj geeft de bal voor. Kabashi probeert de bal met de borst te controleren. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi draait met de bal, schiet en ... Kiço kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Nuhiu rent richting de bal. Nuhiu met een sublieme pass. Bardulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi verovert de bal door een tackle van achteren. Maliqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hamzaj rent richting de bal. Llambi onderschept slim de pass. Llambi probeert naar een medespeler te passen. Lala is nu in balbezit. Lala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Partizani 48%, KS Pogradeci 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Partizani - KS Pogradeci 0:0

56e minuut.
Geci rent richting de bal. Nuhiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuhiu passt de bal in één keer door. Meidani is nu in balbezit. Meidani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nuhiu geeft de bal voor. Palaj kopt de bal weg. Kelmendi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grazdani rent richting de bal. Grazdani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Abazi geeft de bal voor. Meidani rent richting de bal. Meidani met een sublieme pass. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pustina onderschept slim de pass. Pustina met een sublieme pass. Çelaj is nu in balbezit. Lala rent richting de bal. Lala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala passt de bal in één keer door. Pustina is nu in balbezit. Pustina haalt uit met een fantastische trap. Esati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Partizani - KS Pogradeci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Partizani 52%, KS Pogradeci 48%.
AC Partizani - KS Pogradeci 0:1