Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Gramozi Desi FC
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Kaçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Kurrizi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaçiu. Kaçiu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Byberi rent richting de bal. Byberi passt de bal met de wreef. Osjeku bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi rent richting de bal. Maliqi schiet op doel. Zelinka bokst de bal weg.

35e minuut.
Inworp. Palokaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mislimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mislimi geeft de bal voor. Byberi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Konçi geeft een lange en hoge pass. Kaçi is nu in balbezit. Kaçi probeert naar een medespeler te passen. Hajdari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Gramozi - Desi FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Gramozi 45%, Desi FC 55%.
SK Gramozi - Desi FC 1:0

56e minuut.
Kaçi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaçiu de bal. Kurrizi is nu in balbezit. Kaçiu is nu in balbezit. Kaçiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kaçiu speelt de bal door. Mislimi rent richting de bal. Mislimi passt de bal in één keer door. Osjeku is nu in balbezit. Osjeku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuqo verovert de bal door een tackle van achteren. Kuqo speelt de bal door. Koliçi is nu in balbezit. Koliçi schiet op doel. Arboni probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Osjeku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byberi is nu in balbezit. Osjeku rent richting de bal. Osjeku passt de bal in één keer door. Pernaska geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kurrizi is nu in balbezit. Kaçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçiu speelt de bal door. Osjeku is nu in balbezit. Osjeku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Gramozi - Desi FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Gramozi 50%, Desi FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Gramozi - Desi FC 1:1