Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elbasani FC IS Erzeni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Alia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alia passt de bal met de wreef. Frashëri is nu in balbezit. Esati rent richting de bal. Esati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elbasani FC - IS Erzeni 0:1

7e minuut.
Esati kopt de bal weg. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Emra bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati verovert de bal door een tackle van achteren. Esati schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elbasani FC - IS Erzeni 0:2

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramabaja met een snelle inworp. Byberi probeert naar een medespeler te passen. Zagreda is nu in balbezit. Zagreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elbasani FC - IS Erzeni 1:2

13e minuut.
Tafaj geeft een hoge lob. Alia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dervishi de bal. Esati is nu in balbezit. Esati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emra bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati onderschept slim de pass. Esati haalt uit met een fantastische trap. Sekiraqa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elbasani FC - IS Erzeni 1:3

15e minuut.
Rizvanolli rent richting de bal. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja speelt de bal door. Emini rent richting de bal. Emini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tafaj passt de bal zonder na te denken. Ramabaja heeft problemen om de bal te vangen. Marashi rent richting de bal. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja geeft een lange en hoge pass. Pushka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Emini springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Godanca onderschept slim de pass. Tafaj onderschept slim de pass. Tafaj speelt de bal door. Emini is nu in balbezit. Emini schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elbasani FC 55%, IS Erzeni 45%.
Elbasani FC - IS Erzeni 1:3

50e minuut.
Tafaj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Emini de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alia. Alia krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Doeltrap. Sekiraqa trapt de bal weg. Marashi kopt de bal weg. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Emra bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emra raakt geblesseerd tijdens het duel. Emra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Emini is nu in balbezit. Emini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Elbasani FC - IS Erzeni 2:3

82e minuut.
Rizvanolli passt de bal met de wreef. Ramadani rent richting de bal. Ramadani geeft een hoge lob. Zagreda rent richting de bal. Zagreda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elbasani FC 74%, IS Erzeni 26%.
Elbasani FC - IS Erzeni 2:3