Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Dinamo AC Kukësi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Çukani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukani geeft een lange en hoge pass. Palokaj kopt de bal weg. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Palokaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuqo de bal. Ukëmema probeert naar een medespeler te passen. Gozhita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kryemadhi passt de bal met de wreef. Çukani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zelinka. Zelinka krijgt een gele kaart. Çukani raakt geblesseerd tijdens het duel. Çukani met een snel genomen vrije trap. Gozhita rent richting de bal. Gozhita schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Bellopoja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çukani met de inworp. Ukëmema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëmema haalt uit met een fantastische trap. Kiço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zelinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukani onderschept slim de pass. Çukani geeft een lange en hoge pass. Gozhita is nu in balbezit. Gozhita draait met de bal, schiet en ... Kiço verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bellopoja passt de bal zonder na te denken. Maxhera rent richting de bal. Molika is nu in balbezit. Molika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Dinamo - AC Kukësi 1:0

34e minuut.
Kuqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqo geeft een hoge lob. Kryemadhi is nu in balbezit. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ukëmema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellopoja begaat een overtreding. Ukëmema is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuqo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zhileta kan de bal niet met de borst controleren. Gozhita is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Dinamo - AC Kukësi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dinamo 73%, AC Kukësi 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Dinamo - AC Kukësi 1:1

70e minuut.
Çukani heeft problemen om de bal te vangen. Çukani passt de bal met de wreef. Palokaj rent richting de bal. Gozhita rent richting de bal. Gozhita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zguro probeert naar een medespeler te passen. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema passt de bal met de wreef. Gozhita rent richting de bal. Gozhita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Palokaj rent richting de bal. Maxhera verovert de bal door een tackle van achteren. Molika is nu in balbezit. Maxhera is nu in balbezit. Maxhera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kuqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhera onderschept slim de pass. Maxhera draait met de bal, schiet en ... Shllaki bokst de bal weg. Maxhera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhera draait met de bal, schiet en ... Shllaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Palokaj probeert de bal met de borst te controleren. Molika verovert de bal door een tackle van achteren. Palokaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palokaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Dinamo 56%, AC Kukësi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Dinamo - AC Kukësi 1:1