Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF 28 Nëntori IF Kukësi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Ramovi passt de bal met de wreef. Krusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushiti rent richting de bal. Krusha onderschept slim de pass. Krusha haalt uit met een fantastische trap. Londo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF 28 Nëntori - IF Kukësi 1:0

20e minuut.
Selimi geeft een hoge lob. Inworp. Juka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ramovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramovi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Selimi rent richting de bal. Ramovi rent richting de bal. Ramovi passt de bal met de wreef. Juka rent richting de bal. Juka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Meksi met een sublieme pass. Rushiti speelt de bal door. Koliçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam verovert de bal door een tackle van achteren. Roscam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 54%, IF Kukësi 46%.
KF 28 Nëntori - IF Kukësi 1:0

52e minuut.
Inworp. Lazami met een snelle inworp. Juka rent richting de bal. Juka geeft de bal voor. Krusha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Liko is nu in balbezit. Liko probeert naar een medespeler te passen. Tahiri is nu in balbezit. Hamiti is nu in balbezit. Hamiti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hamiti onderschept slim de pass. Hamiti speelt de bal door. Roscam bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF 28 Nëntori - IF Kukësi 1:1

56e minuut.
Baliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliu geeft de bal voor. Tahiri kopt de bal weg. Krusha rent richting de bal. Krusha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Sadikaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadikaj geeft een hoge lob. Rushiti rent richting de bal. Krusha verovert de bal door een tackle van achteren. Krusha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Selimi speelt de bal door. Meidani bereikt de bal nog maar net als eerste. Meidani passt de bal zonder na te denken. Liko bereikt de bal nog maar net als eerste. Liko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 54%, IF Kukësi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF 28 Nëntori - IF Kukësi 1:1