Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Egnatia AS Sharri
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Tahiraga heeft problemen om de bal te vangen. Mripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pacolli zijn tegenspeler op de grond. Pacolli krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Bislimi is nu in balbezit. Meta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bislimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bislimi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tahiraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiraga heeft problemen om de bal te vangen. Tahiraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - AS Sharri 1:0

5e minuut.
Mazrreku probeert naar een medespeler te passen. Gjyshi rent richting de bal. Gjyshi passt de bal met de wreef. Meta rent richting de bal. Meta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mripa probeert naar een medespeler te passen. Pepa rent richting de bal. Pepa probeert naar een medespeler te passen. Meta is nu in balbezit. Meta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pllana geeft een lange en hoge pass. Pacolli heeft problemen om de bal te vangen. Pacolli kopt de bal weg. Tahiraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiraga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Hamza trapt de bal weg van het doel. Mripa kopt de bal weg. Mazrreku rent richting de bal. Meta verovert de bal door een tackle van achteren. Meta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Egnatia 47%, AS Sharri 53%.
KF Egnatia - AS Sharri 1:0

53e minuut.
Berani kopt de bal weg. Stefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Januzi zijn tegenspeler op de grond. Januzi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Stefa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pllana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meta krijgt zijn hoofd ertegen. Hamza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Egnatia - AS Sharri 1:1

55e minuut.
Keta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lezha met een snelle inworp. Pacolli kan de bal niet met de borst controleren. Pacolli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mazrreku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi verovert de bal door een tackle van achteren. Gjyshi passt de bal met de wreef. Meta is nu in balbezit. Meta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - AS Sharri 1:2

59e minuut.
Tivari verovert de bal door een tackle van achteren. Tivari passt de bal zonder na te denken. Gjyshi rent richting de bal. Meta rent richting de bal. Meta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kolgeci verovert de bal door een tackle van achteren. Tahiraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiraga is nu in balbezit. Tahiraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Egnatia 42%, AS Sharri 58%.
KF Egnatia - AS Sharri 1:2