Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzturk FC IF Kukësi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Meksi met een snelle inworp. Selimi heeft problemen om de bal te vangen. Selimi probeert naar een medespeler te passen. Hamiti is nu in balbezit. Hamiti geeft een hoge lob. Jonuzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Meidani rent richting de bal. Gami onderschept slim de pass. Gami probeert naar een medespeler te passen. Jakupi is nu in balbezit. Jakupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gami passt de bal zonder na te denken. Jakupi is nu in balbezit. Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gami is nu in balbezit. Gami draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzturk FC - IF Kukësi 1:0

12e minuut.
Gami bereikt de bal nog maar net als eerste. Gami passt de bal met de wreef. Jakupi is nu in balbezit. Jakupi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Golemi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Susuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Selimi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdyli is nu in balbezit. Selimi onderschept slim de pass. Hamiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Selimi rent richting de bal. Selimi geeft de bal voor. Susuri kopt de bal weg. Jakupi rent richting de bal. Jakupi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rushiti verovert de bal door een tackle van achteren. Rushiti met een sublieme pass. Gami bereikt de bal nog maar net als eerste. Gami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzturk FC - IF Kukësi 2:0

43e minuut.
Meksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Golemi verovert de bal door een tackle van achteren. Golemi probeert naar een medespeler te passen. Jakupi rent richting de bal. Jakupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzturk FC - IF Kukësi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzturk FC 42%, IF Kukësi 58%.
Orzturk FC - IF Kukësi 3:0

77e minuut.
Gami rent richting de bal. Gami met een sublieme pass. Rushiti geeft een hoge lob. Roscam is nu in balbezit. Roscam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzturk FC - IF Kukësi 3:1

84e minuut.
Liko geeft een hoge lob. Abdyli rent richting de bal. Abdyli geeft de bal voor. Jakupi rent richting de bal. Jakupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzturk FC - IF Kukësi 4:1

89e minuut.
Palokaj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Liko met de inworp. Hamiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiti met een sublieme pass. Jonuzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzturk FC 34%, IF Kukësi 66%.
Orzturk FC - IF Kukësi 4:1